Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,352
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

AFRİKALI' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar. Ben de hesaplı bir 4x4 düşünüyorum ama bakalım kısmet neye olacak.
Kafamda Defender var aslında.
Selamlar.

motorun yanına mı abi yoksa motoru satıp mı alıcaksınız özel değilse :smiley:

Etiketler

Bana aşağıdaki disconun tavanındaki gibi bir rüzgarlık lazım, tavan bagajından bağımsız olarak nasıl yaparız?

[attachment=1]

[attachment=2]

4185107207_4de155c47c_b.jpg

4185104835_dd0c4cfa3c_b.jpg

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/4-NEW-16-LAND-ROVER-DISCOVERY-OEM-CHROME-WHEELS-RIMS_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem518ed80ff0QQitemZ350288875504QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

bu jantlar ile ilgili bilgisi olan varmı?

birde bu var

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/4-NEW-16-LAND-RANGE-ROVER-OEM-CHROME-WHEELS-RIMS-4-0SE_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem439bdbdea9QQitemZ290377686697QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

hsbasar' Alıntı:
Bana aşağıdaki disconun tavanındaki gibi bir rüzgarlık lazım, tavan bagajından bağımsız olarak nasıl yaparız?

Umut txyxt sına yaptırmıştı buna benzer birşey yanlış hatırlamıyorsam

acemi80' Alıntı:
Umut txyxt sına yaptırmıştı buna benzer birşey yanlış hatırlamıyorsam

Evet Mete hocam, önce tavan rafı yaptırdı, rüzgar sesi olunca buna benzer bir rüzgarlık yaptırmıştı.
İyi hatırlattınız.

Tempus' Alıntı:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/4-NEW-16-LAND-ROVER-DISCOVERY-OEM-CHROME-WHEELS-RIMS_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem518ed80ff0QQitemZ350288875504QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

bu jantlar ile ilgili bilgisi olan varmı?

birde bu var

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/4-NEW-16-LAND-RANGE-ROVER-OEM-CHROME-WHEELS-RIMS-4-0SE_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem439bdbdea9QQitemZ290377686697QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

Kürşat bunlar 8" jantlar, 35" lastik sıgarmı buna?
Bu jantları takarsan LA sokaklarında kız tavlamaya çıkanların araçlarına benzemezmi?

hsbasar' Alıntı:
Kürşat bunlar 8" jantlar, 35" lastik sıgarmı buna?
Bu jantları takarsan LA sokaklarında kız tavlamaya çıkanların araçlarına benzemezmi?

abi 16" bu jantlar bildiğin LR jantlarının crom olanları sadece. 33 lastik takıcam muhtemelen, beyaz el yapımı janta takmakdan daha iyi değilmi discovery için şehirdede kullanıcam sonuçda.

ama Erkan ile görüştüm benim 18" jant için lastik ayarladı 33", jant arama sorunum bitti sanırım
:smiley:

Tempus' Alıntı:
ha ok zaten 8 olması daha iyi 305 takarız
:smiley:
Kürşadım tam olarak ne yapmak istediğini anlamadım ama bunlar disco nun altındakilerle aynıysa maltepede biyerler vardı jantında boya yoksa bunlar gibi krom kaplıyorlar..
öyle okadarda paralar vermene gerek yok. bi araştırmak lazım.. bi düşün istersen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.