Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,278
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Yavuz abi,

Bana şu resimde yuvarlak içine aldığım oynar kısım lazım. tüm şafta gerek yok...

[attachment=1]

?aft.jpg

Etiketler

Senin sayende inşallah Yunus'cum.. :smiley:

Şuanki 2" 'lik yükseltme ile bile şaftlar kasılıyor... bir tarafım rahatsız olmasın diye sallantıyı kesmek istiyorum :smiley:

İzmit'te bulabilir miyiz çıkmacılarda?

edaghan' Alıntı:
Senin sayende inşallah Yunus'cum.. :smiley:

Şuanki 2" 'lik yükseltme ile bile şaftlar kasılıyor... bir tarafım rahatsız olmasın diye sallantıyı kesmek istiyorum :smiley:

İzmit'te bulabilir miyiz çıkmacılarda?
İzmitte land rover namına hiç birşey bulma mumkün değil helede bu çif mafsalı bulmak kesinlikle mümkün değil ne olduğunu bile bilmezler :smiley:

yunus bager' Alıntı:
He bu arada bir abimize 4" yükselme yapıyorum hazır elim değmişken ;)

aç bi başlık, anlat bakalım ne yapıyorsun??? belli mi olur? :smiley:

ben aslına bakarsan varolan 2" yükseltmeye 2" get istiyorum.. ne dersin? uygun mudur?

edaghan' Alıntı:
aç bi başlık, anlat bakalım ne yapıyorsun??? belli mi olur? :smiley:

ben aslına bakarsan varolan 2" yükseltmeye 2" get istiyorum.. ne dersin? uygun mudur?
Abi sende 2" yaymı var altlarına 2" get olur ama get'in üstüne bir get daha olmaz
şimdi başlık açmak istemiyorum şunları bitireyim ondan sonra toptan başlık açacam

yunus bager' Alıntı:
Abi sende 2" yaymı var altlarına 2" gek olur ama get'in üstüne bir get daha olmaz
şimdi başlık açmak istemiyorum şunları bitireyim ondan sonra toptan başlık açacam

bende 2" uzun yay ve amortisör var. 2" de get koyalım, 4" olsun... var mı olumsuz düşünce beyan edecek?

edaghan' Alıntı:
bende 2" uzun yay ve amortisör var. 2" de get koyalım, 4" olsun... var mı olumsuz düşünce beyan edecek?
Yok abi neden olmasın ama amortisörleri 2" uzatman gerekir yani araya Yavuz abide görmüştüm altı köşe uzun somun amörtisör gene aşaya bağlanıyor
Yapacak olduğum 4" lerde amortisörü uzatmaya gerek kalmıyor

Engin şayet bulamazsan bu tip mafsal yeni falan almayı düşünürsen haberim olsun fiyat araştırması yapıp beni bilgilendirirsen sana istanbul'da sadece şaft işi ile uğraşan dolapdere sanayi sitesinde bir memleketli tanıdığım var. ondan da fiyat alırız bilgin olsun

edaghan' Alıntı:
Yavuz abi,

Bana şu resimde yuvarlak içine aldığım oynar kısım lazım. tüm şafta gerek yok...

[attachment=1]

Engin bunu bulman imakansız ötesi, shortland şafları var satılan, Belki fiyatı iki takside böldürebilirim düşünürsen, 750 tl civarına 0 ını alabilirim istanbul fiyatı 1500 den aşağı değildir, ama onlarda direk uymuyor, diferansiyel tarafı aynı, şanzıman tarafına flanş gerekiyor, ama çokçok sağlam bir malzeme koparmak falan mümkün değil, v8 motorlu 5-6 tonluk zırhlı LR için dizayn edilmiş. 1 senedir kullanıyorum belkide arabamın en sağlam parçası.

discovery-V8' Alıntı:
Engin bunu bulman imakansız ötesi, shortland şafları var satılan, Belki fiyatı iki takside böldürebilirim düşünürsen, 750 tl civarına 0 ını alabilirim istanbul fiyatı 1500 den aşağı değildir, ama onlarda direk uymuyor, diferansiyel tarafı aynı, şanzıman tarafına flanş gerekiyor, ama çokçok sağlam bir malzeme koparmak falan mümkün değil, v8 motorlu 5-6 tonluk zırhlı LR için dizayn edilmiş. 1 senedir kullanıyorum belkide arabamın en sağlam parçası.

sıfır Disco 2 ön şaftı alsam, kapalı pozisyonda benim araçtakinden 35mm kısa geliyor. 35mm flanş kullanıp takmamı tavsiye eder misin? problem yapar mı?

bir de Disco 2'nin aks mesafesi 107" diye biliyorum. geçende bir mesajda 100" demiştin. emin misin? arka şaftı da Disco 2 uzun olduğu için düşünmemiştim.

edaghan' Alıntı:
sıfır Disco 2 ön şaftı alsam, kapalı pozisyonda benim araçtakinden 35mm kısa geliyor. 35mm flanş kullanıp takmamı tavsiye eder misin? problem yapar mı?

bir de Disco 2'nin aks mesafesi 107" diye biliyorum. geçende bir mesajda 100" demiştin. emin misin? arka şaftı da Disco 2 uzun olduğu için düşünmemiştim.

35 mm bişey değil, uzatabilirsin, ama dkkat etmen gereken şey düz flanş olmaz, fatura olacak iki yüzünde yük cıvatalara binmeyecek anında kopartır onları.

Disco II 100 inch diye biliyorum, araştırayım emin olamadım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,820
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
ALISH

Çevrimiçi üyeler

Geri