Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,260
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Ben bu akşam Yavuzun aracının içindeydim, muhteşem bir duygu ;D
1.86 boyuma rağmen araçtan inerken düşeceğim diye korktum.

Etiketler

Trablustan gelen off-road fotoları ;D

SDC11228_2_1.jpg

SDC11229_1_1.jpg

SDC11230_3_1.jpg

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abi şuanda oran kaç ?

standard 1,667 daha düşüğüde yok zaten ;D ingiliz 3,5 ton çekebilsin, 45 derece meyile çıkabilsin diye oranı abartmış, son hız orjinal lastikle 100 km idi, 35 lastikle uzun süre kullandım 120-130 km hiç zorlanmadan çıkıyordı, 38 le heralde 130 u 3. viteste yapar.

Arkadaşlar size benden birkaç fotoğraf,benim ustama gelen 2 adet yakışıklı delikanlının resmini koyuyorum.Özellikle beyaz beni çok mutlu etti,hala dipdiri ve taş gibi ;D

toyota 001.jpg

toyota 002.jpg

toyota 005.jpg

toyota 006.jpg

toyota 007.jpg

hsbasar' Alıntı:
Ben bu akşam Yavuzun aracının içindeydim, muhteşem bir duygu ;D
1.86 boyuma rağmen araçtan inerken düşeceğim diye korktum.

Evet ya o inip binme kısmı sıkıntılı tabure taşımak lazım ;)

mu7y' Alıntı:
Bu lrx face kitlerin fiyatları ne kadar acaba yada nerde bulabılırz ? birde sankı soldakı on kapı yok gıbı yada mentese takılı degıl yanlısmıs goruyorum :smiley:

Hüma otoda var , fiyat hatırlamıyorum. evet kapı yok , sol kapıda emanet takılı zaten.

discovery-V8' Alıntı:
Evet ya o inip binme kısmı sıkıntılı tabure taşımak lazım ;)

Acayip bir şey olmuş, lakin nefis olmuş 110.
Artikülasyon durumunda (ki bu lastiklerle esnemeye gerek kalır mı bilmem) çamurluğa nasıl girecek bu lastikler? Var mı test, bişey?

YEVGENI' Alıntı:
Acayip bir şey olmuş, lakin nefis olmuş 110.
Artikülasyon durumunda (ki bu lastiklerle esnemeye gerek kalır mı bilmem) çamurluğa nasıl girecek bu lastikler? Var mı test, bişey?

38 ler bu araca ait değil diğer defenderin, onun tüm altyapısını 38 i karşılayacak şekilde hazırlıyoruz. Lastikler fotodaki araca takılacak. v8 motorlu, ön arka kilitli diff.

100_5431.jpg

YEVGENI' Alıntı:
Bu haliyle bile önündeki Targa'yı yiyecekmiş gibi duruyor..

;D ;D Esas bu tam garajlık oldu , galvaniz şasi, sıfır v8 motor , tüm yürüyen özel açılı parçalardan oluşuyor QT ve scorpion dan alınma, içi 2009 model, arkada detroit %100 önde ARB locker, hava tanklarından su tanklarına kadar tamamen özel, daha neler neler varda eşi benzeri olmayacak ta biterse tabi ;D ;D

Yavuz bey harika kesinlikle orjinal defenderjant,sakın krom,çelik falan olmasın....İyi bir tornacıyla, 10 inçlere taşırsınız..Belkide 12.....Kolaygele...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR