Land Rover Experience Düzce Keşif Turu, Sizce Değer mi ? (Ücretli)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Trail Rated Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,749

Trail Rated

Yeni Üye
Land Rover tarafından mailime gelen bir etkinliği sizlerle paylaşmak istiyorum.

Düzce'de bu ay sonu planladıkları bu etkinliğe ;

Onların aracı ile katılıyorsanız 750 TL+Kdv Kişi başı

Kendi aracınız ile katılıyorsanız 450 TL+Kdv Kişi başı

Bu markaya ve yapan firmaya saygım olmakla beraber, bu denli YÜKSEK ÜCRET istemek sizce normal mi?

Gezenbilir başta olmak üzere, bir çok offroad grupları bu gibi gezileri zaten ÜCRETSİZ ve GÖNÜLLÜ düzenlemiyor mu?

Heleki sayın yöneticilerin gelenek haline getirdiği marka gezileriniz yok mu?

Bu forumda yüzlerce nefis rotalar yok mu ?

Kasım başında, aynı yöreye Land Rover Gezisi düzenlenmiyor mu?
Bakınız :
2. Geleneksel Gezenbilir Land Rover Buluşması (7-8 Kasım 2009) = http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40682.0

Peki bu gezilere bu kadar ÜCRET ÖDEYİP GİDENLER KİMLER ? Hiç mi offroad gruplarından haberdar değiller ?

Baştan söylediğim gibi, serbest piyasa ekonomisi olabilir, geziye zorlada çağırmıyorlar fakat şaşkınlığımı sizlerle paylaşmak istedim. Maksadımı aştıysam yönetimden de özür dilerim.

Saygılar..

IMG_0084.jpg

Etiketler
Ynt: Land Rover Experience Düzce Keşif Turu, Sizce Değer mi ? (Ücretli)

Bunlar çok daha kapsamlı bir imaj çalışmasının parçaları olan aksiyonlardır diye düşünüyorum. Bu nedenle ücretler de bu doğrultuda hesaplanmış olabilir.

Herkese Merhaba,

Offroad'ta ve Gezenbilirde yeni bir üye sayılırım. tek başına katıldığın zaman İstanbul-Düzce gidiş dönüş, 2 gün de en azından parkurlarda 4x4 ilerleme, 3 gece konaklama günde 3 öğün dahil. kendi Suzuki'me göre oldukça farklı bir araçla offroad deneyimi de ilginç olacak. bi de tur şirketi düzenliyor bunu sanırım. bizim gezilerdeki maliyetler yüklenilmiş durumda olduğu için fiyat fazla gibi geliyor bize. bilmiorum.

Özgür.

Onların araçları ile katılırken eğer aracı siz de kullanacaksanız ve aracın tüm off road yeteneklerini test edebilecekseniz bence normal bir geziden farklı ve zevkli olabilir. Daha bugün Kemerburgaz Experience Center'da bir Disco bir de Freelander'ı deneme fırsatım oldu. Bugüne kadar 98 model Disco'ma aşıktım, şimdi aracımı sadece seviyorum ::smiley: ;D

arkadaşlar
geçen sene kemerburgazdaki lr experience center ın kısırkaya güzergahındaki bir gezisinde freelander 2 yi denedim,üstüste yağan yağmurlardan ağırlaşmış sahada beklediğimden çok iyi olduğunu gördüm,sonrada gidip bir balık ziyafeti çektik,diğer araçlarıda aynı ortamda görebildim
bu seneki fiatlar biraz yükselmiş geldi bana da
benim arabamda olsa,o kadar bin euro verdiğim bir arabayı sokmaktansa,aynı aracın masrafları ve olabilecek hasarı şirkete ait bir etkinliğe girip ,kendi aracım hakkında bilgi sahibi olmayı tercih ederim ,nitekim o gün freelander ın arka stop çatladı,onun maliyetiı gezi ücretinden pahallıdır,araçlar kayıp,ağaçlara yaslayabiliyorlar v.s
ben olaya bu yönü ile bakıyorum
bu senede şöyle hava üstüste bozsun,düşünüyorum
selamlar

Eğer ki kapsamlı bir offroad eğitimi veriliyorsa ücret alınması normaldir ancak eğitimin içeriği ve kimler tarafından verildiğini incelemek gerekir. Kapsamlı bir eğitim bile olsa fiyat yüksek görünüyor. Bizim gezilerimizde ise kapsamlı bir offroad eğitimi söz konusu değil, sadece grup halinde geziliyor, görerek ve sorarak öğreniyorsunuz. Ancak bu işi bilinçli yapabilmek adına yakın bir zamanda uzman kişiler tarafından anlatımlar yapılması planlanıyor. Hatta eğitim programları organize edilmesi de planlarımız arasında.

iyi düşünce,bu işleri devamlı yapanlardan ,tecrübesi yüksek kişilerden öğrenmek her açıdan faydalı olur
landrover ınki ise land in kendi birikimlerini topladığı eğitim cd lerinden bölümler(her zemin için)
genelde araçlardaki sistemler ve nasıl çalıştıkları konusunda bilgiler ve arazide geçiş ve deneyim(araçların fonksiyonlarının etkinliğini görmek için özel düzenlenmiş parkurda var)
olayda esas amaç land sahiplerinin araçlarındaki fonksiyonları tanımaları,zaten landrover da bunu öneriyor ve aynı zamanda iyi bir pazarlama stratejisi
yeni araç alanlar için eğitim istenirse belli bir yere kadar ücretsiz eğitim verilmekte,ayrıca arazide olmayıp metal konstrüksiyon üzerindede bazı zamanlarda uygulamalar yapılmakta(tc çalışması ve artikülasyonları yaşamak adına faydalı)
selamlar

konuyu bi hortlatayım :smiley:
genç bir off road hastasıyım fakat aracım olmadıgı için çok sık araziye çıkamıyorum.gezileriniz gerçekten çok güzel süreklide takip ediyorum fakat aracınız olmadıgı zaman aranıza katılamadıktan sonra hiç bişe ifade etmiyo :smiley: o yüzden böyle etkinliklere mecbur kalıyosun :-\

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri