Land Rover Discovery Bagaj Koltuğu Yerine Avadanlık Projesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altug onaran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 109
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,322

Etiketler
Ynt: Land Rover Discovery Bagaj Koltuğu Yerine Avadanlık Projesi

En son boyaya hazır hale getirdiğimiz çantamızın ve üzerine monte edeceğimiz kulp ve kilitlerin bugün boyasını yaptık.Ancak sanayiye giderken yanımıza fotoğraf makinesi almayı unuttuğumuz için bu aşamalardan fotoğraf yok.Çantanın üstte kalan kısımları devamlı göz önünde olduğu için bu kısma macun çektik ve daha düzgün bir hale getidik.Diğer aksamlara en yakın rengi yakalamaya çalıştık ama hafiften bir fark oldu ama çokta önemli değil(biraz kirlenince fark ortadan kalkacaktır).Çantanın boyası bitince kapağı yerine yerleştirdik.

DSC01020.jpg

DSC01025.jpg

DSC01026.jpg

Çantımız taşıyacak olan kulp için gerekli yerleri işaretledik.Çeyiz sandığı taşıma kulbuna benzer bir kulp bulduk gerçi bu avadanlıkta bizim disconun çeyizi sayılır ;D ;D ;D
Taşıyacağı yük fazla olduğu için arkasınada destek yaptık.Kulp montajını tamamladık.

DSC01027.jpg

DSC01033.jpg

DSC01036.jpg

DSC01059.jpg

Kulp montajı sonrasında kilit mekanizmalarınında montajını tamamladık.

DSC01038.jpg

DSC01039.jpg

Mevcut alet çantamızdaki tüm aletleri(lokma takımı,anahtar takımı,bilumum penseler,tornavida takımları,...vb) yeni çantaya rahatlıkla sığdırdık.

DSC01040.jpg

Altuğ ben o kısmını kaçırmış olabilirim çanta yuvasına konduktan sonra oraya sabitleyen bir mekanizma varmı

Hocam çanta orası için yapıldığından herhangi bir boşluk yok tam olarak oturuyor.Arazide denicem eğer oynarsa arkasına cırt bantlardan koymayı düşünüyorum.

Her hangi bir durumda Allah korusun yerinden fırlarsa çok kötü neticeler doğurabilir. Sen ona güçlü bir çözüm üretirsin daha emniyetli olur.

Deep' Alıntı:
Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş, ölü alan kalmamış araçta :smiley:

Teşekkürler bişeyler yapmaya çalışıyoruz.Bagaj kapağı içine de küçük bir yer yapmayı düşünüyorum.Fazla ağır olmayacak şekilde.

ozcour' Alıntı:
orjinalden öyleymiş gibi duruyor Altuğ abi, çok güzel olmuş :smiley:

Özgür teşekkürler

acemi80' Alıntı:
Her hangi bir durumda Allah korusun yerinden fırlarsa çok kötü neticeler doğurabilir. Sen ona güçlü bir çözüm üretirsin daha emniyetli olur.

Hocam zaten yerinden kalkmıyor doluyken epey bir takım var çantada ama emniyet için mutlaka sabitleyecem buradan paylaşırım

Harika olmuş bunu seri üretim halinemi getirsen ne? ;D ;D Bir set ben alırım sağ sol ;D ;D

Yavuz abi tankın yönleri tutmuyor bir de iç döşemeler farklı kampta bakalım uyarsa bir tane daha yaparız elimiz alışmışken

altug onaran' Alıntı:
Yavuz abi tankın yönleri tutmuyor bir de iç döşemeler farklı kampta bakalım uyarsa bir tane daha yaparız elimiz alışmışken

Altuğ gerçekten çok şık olmuş , kampta bir inceleyelim , benim çok hoşuma gitti.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,818
Kayıtlı Üye Sayımız
166,619
Kaydolan Son Üyemiz
Lazyshark2672

SON KONULAR

Geri