KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
araçları gördüm daha önce teminatı yatırmadan bir daha bakayım dedim perşembe günü gittim kırıkkaleye araçlar iyi daha önce yazdığım araçlar siirt ve bingölden gelen özel harekata ait araçlar bazıları çalışır durumda resimleri var ama gönderemiyorum fotoğraf makinasının kablosunu kaybettim.... Niyetin varsa pazartesi gidip bakmanı tavsiye ederim
araçları gördüm daha önce teminatı yatırmadan bir daha bakayım dedim perşembe günü gittim kırıkkaleye araçlar iyi daha önce yazdığım araçlar siirt ve bingölden gelen özel harekata ait araçlar bazıları çalışır durumda resimleri var ama gönderemiyorum fotoğraf makinasının kablosunu kaybettim.... Niyetin varsa pazartesi gidip bakmanı tavsiye ederim
m.k.e. ankarada satılan araç sayısı 4 açık 1 kapalı... aynı araçlar 10 gün içinde tekrar çıkacak satılan araçlar antalya ve izmire turizme gitti ilgilenenlerin dikkatine..... ayrıca aliağada alınan 2 adet araç satılık 5000 tl ... bu araçlarla ilgilenenler 0 535 628 97 08 yunus karakuş