Land Rover Defender Ile 10 Ay Sonundaki Değerlendirmem.....

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan onlyoneshot Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 30
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,736

Emeğinize sağlık çok güzel olmuş Full sıfır derken tüm kaportanın boyanmasımı yoksa satılık kaporta bulunabiliyormu?

Teşekkür ederim. Evet arabanın tüm kaporta aksamını söktüm depoya koydum ve sıfır kaporta parçasını tedarik Edip tamamen yeni kaporta aksamını dizdik. Kaporta aksamımızın tamamı sıfır parçadır. Defender Garage tedarik etmektedir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkür ederim, peki kaporta maliyeti ne kadar oldu?

Teşekkür ederim, peki kaporta maliyeti ne kadar oldu?

Tek tek bir maliyet hesabım yok malesef. Çok değişken bir durum, çoğu parça döviz endeksli. Güncel bilgi için yapacağınız ekiple konuşmak lazım. Değişecek ve değişmiycek parça kalemlerini belirlemek için. Her araç için değişken olur bu rakamlar.

Çok teşekkür ederim

Konuyu atlamışım sanırım. Maşallah çok güzel olmuş. Gerçekten Sanayi esnafı gibi değil Defender Garage. Şaşırdım titizliğe. Tebrik ediyorum.

Sizde keyifle kullanın inşallah...

Konuyu atlamışım sanırım. Maşallah çok güzel olmuş. Gerçekten Sanayi esnafı gibi değil Defender Garage. Şaşırdım titizliğe. Tebrik ediyorum.

Sizde keyifle kullanın inşallah...

Bir işin doğrusu ancak alışveriş bittiğinde anlaşılır. Şenol yavuz Usta babamın oğlu değil neticede parasını alıp işini yaptı. fakat alışveriş bittikten sonra şunu net söyleyebilirim özveriyle işini hakkıyla yapan bir usta, kesinlikle güvenerek araç alabilir veya yaptırabilirsiniz

SON KONULAR - FORUM