Land Rover, Defender,-Discovery 1 için Spacer

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AR-LAND Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 16
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,739

AR-LAND

Yeni Üye
T-6000 SERİSİ ALİMİNYUM DAN İMAL EDİLMİŞTİR.. 30 mm. 500 TL 05424801863

SDC11017.jpg

SDC11018.jpg

Etiketler

Ynt: Land Rover, Defender,-Discovery 1 için Spacer

Hakan usta hosgeldin, ustanin ilk spacer musterisi bendim. Aldim, taktim ve hemen geziye cikip 5700 km yol yaptim. Urun guzel almak isteyenlere tavsiye ederim.
Aliminyum olmasindan dolayi cok hafif, tartmadim ama 4 tanesi 1-2 kilo bile gelmez. Eline saglik ustam

Bende ambulasn tipi land var bu olurmu arka lastıklere araç yolda yürümesini bi nebze engellermi

aracın arka aks aralığı 6 cm. genişlediğinden daha iyi yol tutuyor ben 110 sw de kullanıyorum çok memnunum..Tavsiye ederim

ercan süzer' Alıntı:
aracın arka aks aralığı 6 cm. genişlediğinden daha iyi yol tutuyor ben 110 sw de kullanıyorum çok memnunum..Tavsiye ederim

sanırım orjinal jantıyla kullanıyorsunuz defenderin.

her iki jantla da denedim herhangi bir sorun yok.yalnız spacerlara ufak bir tadilat yaptım.lastikleri değiştiriken yaptığım tadilatın resmini buraya eklerim.

spacerları aracın orjinal poyrasına sabitledikten sonra spacer üzerindeki bijon saplamalarından ikisi sıkarkaen dibinden döndü.bijon saplamalarının dibinde bulunan ve saplamanın dönmemesi için flanşa çakılmış bulunan pim tahminimce zayıf olmuştu yada bana öyle denk geldi. resim olmadan anlatmam mümkün değil. en kısa zamanda resimleyeceğim konuyu.çözüm olarak bu saplamaların kafasına lama demir yaptım ve kaynattım .artık gönül rahatlığı ile istediğim kadar söküp takabiliyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,669
Kayıtlı Üye Sayımız
166,522
Kaydolan Son Üyemiz
Melihsuzuki

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR