Land Rover Defender 110 Döşemesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan alanya3365 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,948

alanya3365

Kamp II
Yer
alanya
arkadaşlar ben 110 defender topluyorum. ama alanyada şöyle kafama göre bir döşşemeci bulamadım. herkesin söylediği neticede bu bir cip bunun döşşemesi böyle olur diyorlar. bana bu konuda yardımcı olursanız varsa resimler gönderirseniz sevinirim. ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.

n675938380_1054236_5151.jpg

10324901_82i.jpg

16187153ttj.jpg

16152.jpg

4462667_40n.jpg

Etiketler
Ynt: Land Rover Defender 110 Döşemesi

3cüresimdeki doseme guzel (sanırım orjınal doseme) ama aracınızın rengıne baglı olarak bunu farklı renklerde olarakta yapabılırsınız. Su an sanayıde bızımde aracımız dosemeye gırecek tavan gri ve koltuklar 2 ton gri renegınde yapmayı dusunuyorz tabı orj sadık kalarak saygılar...

İnternet kazan ben kepçe 2 aydır Defender için kapı içi+tavan döşemesi takım olarak arıyorum. Trabzonda arabasını toplatan bir arkadaşta arka kapı için hazır aldığı bir uygulama gördüm. Bu orijinal kapı döşemesinin fiberden dökülerek yapılmış ve jelkot boyalı bir üründü ... Çok güzel olmuş bence orijinalinden daha güzel bir uygulama ... Arkadaş maalesef aldığı yeri tam hatırlayamıyor ! ,ben de araştırmalarımda tavan için üretileni buluyorum, ya ön kapılar olmuyor ya arka kapılar ... Hepsini takım olarak bir araya getiremedim bir türlü ... Bu ürünü takım olarak yapan veya satan yeri bilen arkadaşlar varsa burda yazarlarsa çok memnun olacağız. Şimdiden teşekkür ederim ,selam ve saygılar ... Nevzat / Trabzon

ndogru' Alıntı:
İnternet kazan ben kepçe 2 aydır Defender için kapı içi+tavan döşemesi takım olarak arıyorum. Trabzonda arabasını toplatan bir arkadaşta arka kapı için hazır aldığı bir uygulama gördüm. Bu orijinal kapı döşemesinin fiberden dökülerek yapılmış ve jelkot boyalı bir üründü ... Çok güzel olmuş bence orijinalinden daha güzel bir uygulama ... Arkadaş maalesef aldığı yeri tam hatırlayamıyor ! ,ben de araştırmalarımda tavan için üretileni buluyorum, ya ön kapılar olmuyor ya arka kapılar ... Hepsini takım olarak bir araya getiremedim bir türlü ... Bu ürünü takım olarak yapan veya satan yeri bilen arkadaşlar varsa burda yazarlarsa çok memnun olacağız. Şimdiden teşekkür ederim ,selam ve saygılar ... Nevzat / Trabzon

Bu linkte tavan döşemesi satan bir arkadaşımız var bakabilirsiniz. kapı döşemeleri için de size özel mesaj"la Ankara"da numara vermiştim

orası ile görüşüp alabilirsiniz. kolay gelsin.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=46110.msg510552#msg510552

Ahmet bey ,teşekkür ederim ancak yanıtınız derdime derman olmadı . Hasan beyde sadece tavan var , Ankaradaki arkadaş da malzeme yok ,malzemeyi kaplama yaptıklarını söylemişti.Ben ise mesajımda belirttiğim gibi hepsini bir yerden (tavan+kapı üstleri+eminiyet kemerinin gömülü olduğu kısım+ ön kapılar+arka kapılar) takım olarak tercih edeceğim renk ile jelkot boyalı olarak almak istiyorum. Bunun bir numunesini de ( fiberden dökülüp jelkot ile boyanmış ve hazır satıştan alınmış) bir arkadaşda gördüm ancak nerden aldığını öğrenebilmek mümkün olmamıştı.Selam ve saygılar ...

arkadaşlar banada tavan ve yan döşeme lazım
nerede yaptırabileceğimizi bilen varsa yardım etsin

arkadaşlar neden bu konuda kimse bilgi vermiyor.yardımcı olursanız sevinirim.

olgun52' Alıntı:
arkadaşlar neden bu konuda kimse bilgi vermiyor.yardımcı olursanız sevinirim.

İlan Panosunda Aksesuar ve Yedek Parça bölümünü inceleyin. Defender iç kaplamalarını satan bir iki kişinin ilanı var.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR