Land Rover 88 inch

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BornToParty Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,840

BornToParty

Yeni Üye
Merhaba Arkadaşlar

67 model bir defender sahibi olalı yaklaşık bir ay oldu ve bu bir aydan beri arabanın sorunlarıyla uğraştım. Marş motorunu, sekmanları, devridaim motorunu, eksantrik zincir ve dişli takımını değiştirdim araçta sanırım sorun çıkartacak bir parça kalmadı :smiley:

elim birazcık bu işlere yatkın motordan anlayan bir arkadaşımda saolsun bana yardımcı oluyor elinden geldiği kadar ama parçacı bulma konusunda sıkıntı yaşıyoruz tam olarak nerden alınacağını bilmediğimiz için tamircilerden tedarik etmeye çalışıyoruz. Hepsini zan altında bırakmak istemem ama ben daha iyi niyetli birine denk gelmedim yada birbirlerine çamur atıyorlar onu bilemiyorum marş motorunu bostancı sanayide bir dinamocudan aldım 250 ytl verdim zinciri aldığım yere söylediğimde kazıklanmışsın 70 ytl eder taş çatlasa o motor dedi, sekmanları aldığım adama zincir ve dişlilere 300 ytl verdiğimi söylediğimde o dişli ve zincir takımının 40 ytl olduğunu kazıklandığımı söyledi anlayacağınız ya çok kötü kazıklanıp duruyorum yada bu adamların hepsi birbirine çamur atıp duruyorlar :smiley:

Allah rızası için bu araba için parça bulabileceğim parçacı bilen varsa bana bilgi verirse kendisine çok duva edeceğim

aracım benzin + lpg ruhsatta yazan silindir hacmi 2286 tipi 88wd olarak geçiyor ekte resmini görebilirsiniz.

Etiketler
Ynt: Land Rover 88 inch

BornToParty arkadaşım öncelikle aramıza hoşgeldin...

Tüm üyelerimizin seni daha rahat görebilmeleri için, aşağıda linkini verdiğim "Tanışma Köşesi (Off-Road)" bölümünde kendini tanıtırmısın.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.new;topicseen#new

Parça ve tamirciler konusunda "Servisler" bölümümüz sana yardımcı olacaktır.
İlgili link: http://www.gezenbilir.com/index.php?board=251.0

Forumumuzda keyifli geziler dilerim...

Selamlar,
aracinizi iyi gunlerde kullanmanizi dilerim.. Aracinizin modlei gozonune alindiginda, eBay'i de kullanmaniz gerekebilecegini saniyorum kucuk parcalar icin.. reha

Aklımda bir yer kaldı ama ismi yanılmıyorsam Erkin Otomotiv'di.
Sirkeci tren garını karşınıza aldığınızda sağ tarafındaki merdivenlerden yukarı çıkın. Tramvay hattına geldiğinizde sola dönün. 50 metre sonra tramvayın viraj başlangıcında soldaki paralel sokağa girin orada benim 75 Seri 3 zamanında alışveriş yaptığım parçacım var. Bulamazsanız etraftaki parçacılara sorabilirsiniz. Dürüst insanlardır.
Tavsiyem Anıl Oto, Kayalar Oto gibi büyük tedarikçilere sormanız. Ellerinde yoksa onlar mutlaka iyi bir yere yönlendirir.
Ya da Oto Mekanik(Hüseyin Akbulut) servisine sorun. Onlar yardımcı olur.
Üzgünüm ki benim güncel olarak bildiğim marş motorunda oldukça yüksek bir bedel ödemişsiniz.
Seri 3 serisi hala az da olsa resmi daireler ve normal kullanıcılarda kullanılıyor.
Sorununuzu çözemezseniz buradan yine yazın. Çünkü sizin yaşadıklarınızın benzerini bende yaşadım.
Ne hissettiğinizi tahmin edebiliyorum.

Yedpa'da Oto Kayalar (216 4711395) var. onlara sordunuz mu? Her türlü Land Rover parçasının sıfırını uygun fiyatla bulabileceğinizi düşünüyorum. Olmadı, Reha abinin dediği gibi... www.ebay.co.uk :smiley:

yardımcı olmaya çalışan herkeze çok tşk ederim sirkeciye bir gitmeyi düşünüyorum boş bir vakitte sanırım ordan bulacağım istediklerimi gibi bir his var :smiley:

Kayalar ile telefonda başka bir konu için görüştüğümde sizin aracınıza göre parça olup olmadığı konusunu sordum. Kaporta aksamı dışında çoğu parçaları ellerinde bulundurduklarını belirttiler.
Araç restorasyonunuzda kolaylıklar dilerim.

BornToParty arkadaşım sirkecideki erkin otoyu iyi bilirim senin işini görebilir fiyatları da uygundur ama ben sana yedpa da kayaları tavsiye ederim daha uygun ve aradığın herşeyi bulacağına inanıyorum

Merhabalar,aracınızı toplama işlerinizde öncelikle başarılar dilerim.yedek parça için Anıl oto Bostancı Uğur beye danışmanızı öneririm.0216.5735959.Kolay gelsin

Dostum hayırlı olsun,keyifli bir araç bendede yakın bir zamana kadar 74 var idi.Lpg.Ne yalan söyleyeyim.3 yıl beni hiç bırakmadı..Sadece tüpten ötürü kalbratör,arızalandı.Sebebide sanırım arada bir benzine geçmek lazım..Hayırlı olsun ..Selam
Benim aracında resmini koydum..

LR.jpg

ben parcalari ivediksanayi sitesi ankaradan aliyorum , telefon ediyorum ya kargo ya otobüsle parcayi yolluyorlar parayi hesapnumarasina yolluyorum , telefon etmemle parcalarin elime gecmesi 24 saat kadar sürüyor , örnek olarak komple defransiyel 3 serisi icin cikma 250 lira ,, bu konuda daha fazla bilgi ihtiyaciniz varsa telefon numaralarinida verebilirim..

camur.jpg

greenlandy' Alıntı:
ben parcalari ivediksanayi sitesi ankaradan aliyorum , telefon ediyorum ya kargo ya otobüsle parcayi yolluyorlar parayi hesapnumarasina yolluyorum , telefon etmemle parcalarin elime gecmesi 24 saat kadar sürüyor , örnek olarak komple defransiyel 3 serisi icin cikma 250 lira ,, bu konuda daha fazla bilgi ihtiyaciniz varsa telefon numaralarinida verebilirim..

Birol Bey,

Telefon numarasını alabilirsek sevinirim. Benim de bir 74 seri 3 var, şanzıman parçalarına ihtiyacım olacak.
Teşekkürler

Acaba ivedik sanayi sitesindeki bahsettiğiniz parçacı hurdacı Ali Demir Bey mi? Eğer bir başkası ise ben de telefonunu sizden rica edeceğim çünkü 67 model serie 2a88 benzinlim

için temiz bir torpido arıyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.