Land Rover 2003 Td4 Acil Yardım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan atmaca1907 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,313

atmaca1907

Yeni Üye
Sevgili Dostlar Merhaba ;

2003 model Land Rover TD 4 otomatik jeepim de vites geçişlerine tak tuk sesler geliyor. Şanzumancıya gösterdim beyin dedi. Makinaya Bağlandı bişey çıkmadı. Ama araba özellikle soğukken 3. 4. viteslere geçerken tak diye vurma yapıyor araba yerinden sallanıyor.
2. konu olarak otobanda 90-100 km hızla giderken araba bir anda güçten düşüyor ve hızı artmıyor. Mazot pompası olabilir mi acaba sorunlu parça .
Aldığımdan beri çekiyorum arabadan tüm maaş gitti masraflara.
137 binde araba . 12 litre şehir içi yakıyor. Taş çatlasa 500 km yol gidiyor bir depoya.
Bu 3 soruya cevap verirseniz çok sevinirim.
Deneyim paylaştıkça güzeldir.

Saygılar

Etiketler
Ynt: Land Rover 2003 Td4 Acil Yardım

Merhabalar aynı sorun aynı model araçta yaşamaktayım 1 den 2 ye ve 2 den 3 geçerken vuruyor usta bunun derdi şanzıman dedi başka bir ustadan beyin problemi var dedi vites göstergesinde 4 falan de sürekli duruyor de durmuyor de ye geçince de tak diye vuruyor lütfen cebaplarınızı bekliyorum saygılarımla ne yapacağımı bilemez oldum

iyi akşamlar 2001 modelini kullanmaktayım stop etme durumu var ise üstteki akünün oradaki pompaya baktırın çekişten düşme ise turbo okuyucudan kaynaklanıyor olabilir 200-250 tl arası bir masrafı vardır.şanzuman için İSTANBUL bostancı sanayide GROSS otomatik şanzumanı tavsiye ederim iyi akşamlar.....

s a 2000 model 2.0 di 3 yıl bindim iyi bi ustan yoksa allah kolaylık versin defransiyel takozlarınada bir baktır derim 90 100 km düşme de mazot pompasından olabilir yakıtı güvenilir istasyonlardan almaya dikkat et saygılar eski bi freelandercı olarak sizlere tavsiyem düzenli ve sık bakım bu araçlar mekanik olarak cok sağlam araçlar değil saygılar.

2.0 di ile td4 aynı motorlar değil. Bir depo ile benim araç 750 km yapıyor. Kar lastikleri ile. Lr ustasına baktırın. Bulamazsanız Bmw ustası da olur. Td4 ve jatco şanzıman bmw'dur.

Arkadaşlar Tekrardan merhaba;

90-100 km ile giderken çekişten düşme problemini çözdüm . Şöyle çözdüm ;
Araç makinaya bağlandı turbo da arıza vardı . Turbonun bir kelepçesi gevşemiş değiştirdiler hava kaçağı gitti . Şu an araçta bu problem yok .

2003 td4 otomatik şanzumanında vurma devam ediyor.
Bir depoya 500 km anca gidiyor. ( Normal mi ? )
Kalorifer devir daimi bozuk sanırım . Araç ısınıyor ( çok geç ısınıyor ) yokuş aşağıya hızlıca giderken tekrar soğuyor . Kaloriferle ısınamıyoruz . Ayrıca bunun motora da bir zararı var mıdır ?

Saygılar

MERHABALAR...
İSTANBUL CİVARINDA İSENİZ BUYRUN GELİN ÜCRETSİZ OLARAK ARIZA TESPİTİNİZİ YAPALIM SAYGILARIMLA...
ADEM KARNUÇU.
GSM: 0536-287-75-56 ADRES: ATATÜRK OTO SANAYİ SİTESİ 2. KISIM 32. SOK. NO 1351 MASLAK/İSTANBUL

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri