Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 468
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,970

Etiketler

Ynt: Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması

Bende seni seviyorum ne kadar rum olsanda kardeşim

bu arada cektigim resimleri koymadim farkindaysan her çektigim resmi koysam ohooo

Ama kurşatin bir resmi var yeni tenekesiylee amannn amannnnn diyorumm.

Sen çikabildinmi sanayiden

lopeze gelirim ama cocugun adimi koycaz.

kemerdeki yikamacida araçlari yikatırken kuzu pirzolami yerim.

RedlinE' Alıntı:
Sen çikabildinmi sanayiden

lopeze gelirim ama cocugun adimi koycaz.

kemerdeki yikamacida araçlari yikatırken kuzu pirzolami yerim.

tamam kilitleri takayım bende gideriz canın saolsun ;D

ya kurşat bende bu mantigi anlamiyorum kilitde koydunmu geldi 30 a ee ne manasi kaldi.

RedlinE' Alıntı:
ya kurşat bende bu mantigi anlamiyorum kilitde koydunmu geldi 30 a ee ne manasi kaldi.

yok be abi, janta port bagaja filan para vermezsen 22-23 ü geçmez bitmişi.

vx80 alıncada 35 e alıyorsun eli yüzü düzgününü, yükseltme lastik 5000 ekle
vinç ekle ön arka tampon ekle sana oldu 45

gecen elınde bırsey varmıs gostermemıssın neymıs o bakıyım. soyle soyle cekınme

Bende daha ne bilgiler varda kitlemiyorum kardeşime vijdanim el vermiyor. hem oda artik bir land cruser sahibi olacak montundan başliyim abiii dedi..

yer halısı tavan orta konsol sıparısını gectım bugun koltuklar elektrıklı yapıldı hse oldu yanı aracın ıkı adet beynı oldu bırı chıplı dıgerı nolmal mucoyla bır yere gıderken chıplı beynı takıcam ;D sonracıma
http://www.td5alive.com/acatalog/Turbochargers.html
bu turboyla seramık monifolt sıparıs edıldı

cemtascioglu' Alıntı:
yer halısı tavan orta konsol sıparısını gectım bugun koltuklar elektrıklı yapıldı hse oldu yanı aracın ıkı adet beynı oldu bırı chıplı dıgerı nolmal mucoyla bır yere gıderken chıplı beynı takıcam ;D sonracıma
http://www.td5alive.com/acatalog/Turbochargers.html
bu turboyla seramık monifolt sıparıs edıldı
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Hastasım abicim sen tedaviye ihtiyacın var ;D ;D ;D ;D

Birader Bu turbo 750rpm de Boşta kadar tüm devir aralığı boyunca kullanılabilir tork artırmak için tasarlanmıştır, 4850rpm de devir sınırlayıcı tüm yol kadar (ve ötesine!).

Böyle basacak bir turbo varsa herkez takar. Adamlar neden bi turbo takiyolar. Alçak basinca ayri yuksek basinca ayri en alt devirden alacak redline kadar tam dolu basacak bir nasil olacak. Ya teknoloji çok ilerledi yada onceki turbonu aricaksin.
Ayrica oldiki basti motorun içini kavuracaksin o hararete dayanacakmi piston krank herşey degişmeli yoksa bari açamazsin açmayinca bir işe yaramaz.
manıfota gelince zaten sorunlusunuz seramik diyorsun darbeye dayaniklimi sordunuz mu?

Cem kardeşim her şeye atlama yazik paranada sanada yazik yapilabilecek en iyi arabayi yaptin zaten daha masraf etme
al bir prado imkanin var yap işte yaptigininda degeri olsun karşiligi olsun.

mucahıt abı elektrıklı bu turbo onun ıcın ayagının altında herzaman hazır gaz bırakıyo değişik bi teknolojı yenı arabaların cogunda bu sısteme gecıldı ama dedıgın gıbı motoru kavurucak o sıcaklıga nasıl dayanıcak bakalım takınca gorucez ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,746
Kayıtlı Üye Sayımız
166,563
Kaydolan Son Üyemiz
Efe Kurt

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR