Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 468
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 69,992
Ynt: Land Rover 1999 - 2004 G4 Yapım Aşaması

.

land sanjıman 199.jpg

land sanjıman 200.jpg

land sanjıman 201.jpg

land sanjıman 202.jpg

land sanjıman 203.jpg

Etiketler

ne olsun ıbrahım yedık sanzımanı turbunude yakmısız anlıycagın bu arac 220 beygır oldu sanzıman zayıf kadı su an takılan sanzıman cıkana gore 3 kat daha kuvetlı

cemtascioglu' Alıntı:
ne olsun ıbrahım yedık sanzımanı turbunude yakmısız anlıycagın bu arac 220 beygır oldu sanzıman zayıf kadı su an takılan sanzıman cıkana gore 3 kat daha kuvetlı

geçmiş olsun en azından gelen gideni aratmıyor bu iyi işte
nazara geldi nazara :smiley:

cemtascioglu' Alıntı:

hayırlı olsun yenı sanzuman... yenı yenıdır herzaman ıcın... ya ne sorucam arac nasıl 220 beygır senın ??? ??? ???

araç chiplendi 135 beygır mınumun %30 arttı 135+27=162 ıntercoler mın %25arttı 162 + 42=203 bunlar mınumun degerler katologda yazan % ıntcoler %25 35 arası guc artısı chıplendıkten sonra arac 176 beygır oldu aslında ıntercoler ıle 220 beygır takabul edıyor ben yukarda mınumunu yazdım katalatık convektor ıptalı oda mın 3 ıla 5 beygır verır 220 ye rahat gelıyor rakam sımdı bırde turbo paylarını da arttıracam ozaman 250 yı yakalıyorsun onların hepsının kıtı var artı motor yapacagım zaman 2.8 cıkaran kıtte var ozaman daha fazla guc ve tork elde etmek mumkun egr de ıptal edıldı adılmıstı ama onunda kıtı vardı onuda taktım ondanda 3 ila 5 beygır alıyorsun yanı mın 220 suan max belkıde 230 da olabılır

su radyatoru kadar ıntercooler koyunca oluyo ;D

Batınca ben çektiğim için benim 215 beygiride eklersen aracı en az 435 beygir ;D ;D ;D ;D

ahahahahahaaaaa ;D

mucahıt abı vazelının beygır arttırıcı özellıgı warmı ;D

Tabiki ihmeden kazaniyosun.

bu td5 sahibi olan arkadaşimizin en yararli ekipmanidir.

cemtascioglu' Alıntı:
araç chiplendi 135 beygır mınumun %30 arttı 135+27=162 ıntercoler mın %25arttı 162 + 42=203 bunlar mınumun degerler katologda yazan % ıntcoler %25 35 arası guc artısı chıplendıkten sonra arac 176 beygır oldu aslında ıntercoler ıle 220 beygır takabul edıyor ben yukarda mınumunu yazdım katalatık convektor ıptalı oda mın 3 ıla 5 beygır verır 220 ye rahat gelıyor rakam sımdı bırde turbo paylarını da arttıracam ozaman 250 yı yakalıyorsun onların hepsının kıtı var artı motor yapacagım zaman 2.8 cıkaran kıtte var ozaman daha fazla guc ve tork elde etmek mumkun egr de ıptal edıldı adılmıstı ama onunda kıtı vardı onuda taktım ondanda 3 ila 5 beygır alıyorsun yanı mın 220 suan max belkıde 230 da olabılır

neyse ben cıddı bı soru sordugum ıcın senı kardesım gorup senı kaale alıcam .. hanı yok dedım 220 dıyınce ek bıseylermı yaptın merak ettım...neyse hayırlı olsun cem... desene sen aracı hem offroad hemde onroad yaptın ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,571
Kaydolan Son Üyemiz
sezginelif09sena@gma

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR