Land Rover 110 TDI

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bay adem Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,206
Ynt: Land Rover 110 TDI

1988 model dizel 110 kasaya sahibim. aracımın yürüyen aksamı ile ilgili bir sorunum yok. fakat yokuşta beni oldukça sıkıntıya sokuyor.motosiklet beni solluyor . bu aracım ile uzun yola gitmek istiyor fakat yokuşta böyle bir sıkıntı çektiğim için ne gidebiliyor ne de zevk alabiliyorum. lütfen bir fikri olan ve çözüm yolu olan bana bilgi versin.beni mutlu edersiniz

Etiketler

HAS arkadaşım tanışma kısmında kendinizi tanıtırsanız bütün gezenbilir ailesi sizi tanır ve seve seve yardımcı olur
bahsettiginiz motor karakter olarak malesef çok güçlü degil ancak reha beyin önceki tecrübelerini okursanız
motorun orjinalinde bulunan lucas pompayı bosch bir pompayla degiştirdigini ve aracının biraz daha atak oldugunu
göreceksiniz

"Yokuşta çektiğim sıkıntı" diye yeni bir konu açarsanız daha iyi olur sanıyorum.

arkadaşlar özellikle Reha bey. defenderlerin hangileri ingiliz hangileri otokar. nasıl anlaşılıyor. otokar kaç yılında başladı imalata.birde 1987 defender ile 2009 defender arasında motor haricinde mesela yürüründe ne gibi farklar var. performans açısından. saygılar...

mesela şase defransiyel şanzıman ön çeker sistemi şaft rot vs değişiklikler varmı. otokarın kaportasıda alüminyummu. vs vs vs gibi...ankarada satılık 3.500 tl ye dizel brandalı araçlar var görmüşsünüzdür. alınmasını tavsiye edermisiniz. veya 20 mayısta ihaleleremi girmek daha uygun. 1.500 tl olan bedelli araçlara asgari ne artırmak lazım. bilgi verirseniz önümüzü daha iyi görürüz...saygılar...

sayın dochasan,
mke ihalesinde 1500 tl teminat yatırmaniz zorunlu.
zaten minimum teklif 1500 yazar,

1510 lira teklif verebilirsiniz,
ancak araclari 5000 ytl nin altına MKE satmıyor, yani 3000 lira bile verseniz sizden baska kimsede olmasa da size vermiyorlar,
5000 e cik diyorlar, yoksa araci alamazsınız 1500 tl teminatinızı geri alirsiniz.teminatiniz yanmaz.

5000 butce ile ihaleye girmeyecekseniz, tabi sizin araca baska kimsenin teklif vermedigini ve rakamın artmadigini farzediyorum, hic araclara bakmak icin vb zaman&para kaybetmeyin,
piyasadan arac arayın.
selamlar

edaghan' Alıntı:
ben hala, sahibini tanıdığınız bir aracı almanın daha akıllıca olduğunu düşünüyorum.
engin bey bende sizinle aynı görüşteyim bazı arkadaşlar 5-6000 liraya ihaleden araç alarak çok kazançlı bir iş yaptıklarını düşünüyorlar ama !!!

ihaleleri takip etmiyorum. Başka bir konu başlığında takip eden bir çok arkadaş var. Onlardan bilgi alabilirsiniz.

merhabalar,
ben 1992 model bir defender pazarlıgındayım araba 3 kapılı 110 luk 2.5 orijinal dizel kaportası biraz dökük fiyatı 12000 civarı fiyatı uygunmudur bu model aracın özellikleri nedir tavsiye edermisiniz nelerine dikkat etmek gerekir bilgi sahibi arkadaşlara şimdiden verecekleri yardımlar için şimdiden teşekkürler bir de düz dizel bir defenderin motor ömrü kaç km dir

engin bey ilana baktım fena degil ama benim ödemem vadeli olacak ilanı veren arkadaş başka proje için sattığını söylüyor ilginiz için teşekkür ederim bana biraz 1992 model araç hakkında bilgi verirmisiniz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR