Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan AHMET07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 337
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,803

AHMET07

senle çıkarım her yola TOYOTA 05323266617
Yer
ANTALYA
Arkadaşlar merhaba

Land Rover cller in sayfasında rastladım gezenbilir sayfası üyesi LR ciler Araç mod4eli.serisi.özelliklerini belirterek tanışma ve kaynaşma sayfası yapmışlar.gayette güzel olmuş,aynı şehirde olup tanımadığımız arkadaşlar olabilir.Toyota sayfasını inceledim,böyle bir başlık yoktu(gözümden kaçmadı ise)Neticede bu başlığı açma ihtiyacı hissettim.İlk sıraya kendimi yazıyorum,ilgilenen ve msj atan arkadaşlar şimdiden teşekkürler...
(Mümkünse: kendini tanıtacak arkadaşlar resim ekleyebilir,ancak liste görünümünü bozmayalım)

İl/ilçe İsim Nick Model Tip/seri (ve varsa resim)

1.Antalya Ahmet Demir Ahmet07 1991 Land Crusıer VX80
[attachment=1]

olimpos (117).jpg

Etiketler

Ynt: Land Crusıer 80 Serisi Kullanıcıları Kaç Kişi ?..

tuğsan son resim yakışıklı olmuş,gazlarım giderim umarsızca tarzından ;D

çağlar /Ankara /çağlar / 97 lx450 lexus (FZJ80)

DSC_7675.jpg

DSC_7884.jpg

DSC_8497.jpg

IMG_2178.jpg

Valla bu son resmi bana gönderdiler.Hafta sonu yapılan yarışta çekmişler.Çok dik ve kanallı bir rampayı çıkıyordum ve arkamda da pek belli olmuyor gibi ama vitarayıda çekiyorum,aştım kendimi yani. ;DBu arada sentetik çeki halatı gene mucizeler yaptı.

cihan marhaba busiteye acamiyim daha buarada negüzl aracı olan arkadaşlar var aramızda ayrıca reimleri ben yanlışyremi attım bilimiyorum araçlar servisler bölümünde var bayağı şu benim alt takım ltoyota lant olan hummer tarzı aracı da orda görebilirsiniz.

tuğsan merhaba güzel aracın var başkalarındada 80 kasa görmek beni mutlu ediyor .

Aynen ben herkezden çok seviniyorum,Toyota LC fanatiği olarak amacım herkezi LC sahibi yapmak.Eskiden tek başımaydım,bu site sayesinde herkezi tanıyorum ve bilgi alışverişinden büyük keyif alıyorum artık ailemiz her şehirde büyüyor. 8)

tugsan75' Alıntı:
Aynen ben herkezden çok seviniyorum,Toyota LC fanatiği olarak amacım herkezi LC sahibi yapmak.Eskiden tek başımaydım,bu site sayesinde herkezi tanıyorum ve bilgi alışverişinden büyük keyif alıyorum artık ailemiz her şehirde büyüyor. 8)
tuğsan bey selam antalyaya yolundüşerse beklerim burda 5 tane 80 kasa var offroad gezi amaçlı yapıyoruz sizide aramızda görmek isterim ..

Tabiki geleceğim zaman haber veririm,diğer arkadaşlarıda üye yapıp,fotoğraf ve gezilerinizide bizlerle paylaşırsanız seviniriz.

tabiki paylaşırız antalya offroad başkanıyım aynı zamanda gezileri ben düzenliyorum burda bekleriz .

Güzel olmuş. aramiza hoş geldiniz bu arada
İl/ilçe İsim Nick Model Tip/seri
istanbul mücahit redline 1995 vx 80 turbo diesel

http://img43.imageshack.us/i/p110909105203.jpg/

İl İsim Nick Model Tip/seri

4.Ankara- Kağan Morkoç kağan 1993 Land Crusier _ VX80

1.jpg

2.jpg

araclarınız süper arkadaşlar hepinize selamlar

5. İstanbul / Kenan YAMA/ kenanyama / 1998 / Land Cruiser VX80

0.jpg

1.jpg

2.jpg

lant cruıser ailesi büyüyor negüzel arkadaşlar hepside güzel makine bunların.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri