Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 102,485
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

mücahitciğim, montu teslim aldım çok güzel olmuş.Ellerine,emeğine sağlık...

Etiketler

sgl hakan abi en son toyotaci ilk yaziyor olaya bak ya e tabii dizelin bir agirligi var. Bir abimde aradi aldim diye oda dizelci gaz delikanliyi bozuyomuş demekki ya :smiley:

mücahit senin bu değerli emeklerini iyi niyetini,samimiyetini,gayret ve çabanı çok takdir ediyorum.15 yıl lr den sonra toyotaya geçiş yaptık araçlarımızın markasının önemi yok bence önemli olan senin gibi arkadaşlar kazanabilmek :smiley:

ha bu aeada son toyotacı sonuncu mohikan gibi olmuş bizim eskiler beni tiye almasın :smiley:

mucahit kardesim,
urunler cok guzel,cabalarin bosa gitmemis,montlar bir harika,bu arada montlar icin yazilar ekstradan gelmedi,polarlarin yazilarini mi kullanacagiz montlar icin ;)
ben daha once 2 ad xl rezerve yapmistim,degistiriyorum,
teslim alinan urunler ,altay41,recep altay,dogan 66
1 ad XXL
1 AD XL
Bunlari da istiyorum,aldigim kisiler land cuiser sahibi olup,forum uyesi degiller bilgine

ziya abi bir soylerim. Volkana bakalim iş durumu ne alemde
bu arada volkan antalyaya rutbre gitmemiş gecen sefer ahmet abilerin torbasinda yokmuş. mudurun polarini gonderirken onlarida atarsin içine 3 adet

Emekleriniz için çok teşşekür ederim mücahit bey,mont alınmıştır
no 86
saygılar

arkadaşim senin ustune cuk oturmasi beni gercekden şaşirtti.
Ben montlari insanlar için tasarlamiştim. :smiley:

Ayrica imalatci arkadasa senin için iç çep yaptirdim. tuzlugu oraya koyarsin.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR