Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 102,485
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

Artık toplanıp Volkan kardeşe sipariş vereceğiz.Yoksa çamaşır suyu filan damlar polara

Etiketler

Bakkan' Alıntı:
Ya Müco ben bizim hanıma söylememiştim, poları gördü çok beğendi bir tane de o istiyor ama mümkünmü acaba bu saatten sonra?
Volkan Bey lemi görüşeyim?

burak bey bilmiyorum mücahit ne der ama şu yaptıklarımızın hepsi alıcılara bi ulaşsın,herkes memnun kaldıktan sonra ek sipariş yapalım...mücahit de yoruldu bu işten..stresini mücahit yükünü de ben çektim ama para işini takip etmek zor...dediğim gibi bu parti tamalmansın mutlaka ek yaptımak isteyenler olacaktır...

Haklısın Volkan Bey, gerçekten yoruldunuz.
Hani kenarda fazladan kumaş kalır ne bilim , uyarsa dedim zaten. Olmazsa can sağlığı, kabahat bizde, başta sormazsan böle olur.
Sorun değil konuşuruz yine.

wolkhan' Alıntı:
burak bey bilmiyorum mücahit ne der ama şu yaptıklarımızın hepsi alıcılara bi ulaşsın,herkes memnun kaldıktan sonra ek sipariş yapalım...mücahit de yoruldu bu işten..stresini mücahit yükünü de ben çektim ama para işini takip etmek zor...dediğim gibi bu parti tamalmansın mutlaka ek yaptımak isteyenler olacaktır...

ahmet 07 polar teslim aldım
yusuferdem polarteslim aldım
umut polar teslim aldım
bsayil polar teslim aldım
fissek polar teslim aldım.
Mudanyali polar teslim aldım.
cihanülker polar teslim aldım
aöztürk polar teslim aldım
CDM-SUBARU polar teslim aldım.
bakkan polar teslim aldım
silverado polar sapka teslim aldim( muthis olmus)
boogy polar sapka aldim
Tumer polar + şapka teslim aldım
Mustafad polar+şapka teslim aldım
bacarmobil polar+şapka teslim aldım.
vadili polar/şapka teslim aldım
tempus polar+ şapka teslim aldım
omergin polar sapka teslim aldım

her turlu ek siparise varım, farklı renklerinide alabilsek keske..
hepinizin eline saglılk..

Abi valla kargo ben yokken gelmiş, saklayamadım.
Yapacak bişey yok. Bundan sonra gömlek pantalon gibi şeyler yaptırırsak hemen sölicem istermisin diye ;D.

aozturk' Alıntı:
öyle demek istemedim yani hanımlarda moda olursa demek istemiştim Burakçığım ;D ;D ;D

ahmet 07 polar teslim aldım
yusuferdem polarteslim aldım
umut polar teslim aldım
bsayil polar teslim aldım
fissek polar teslim aldım.
Mudanyali polar teslim aldım.
cihanülker polar teslim aldım
aöztürk polar teslim aldım
CDM-SUBARU polar teslim aldım.
bakkan polar teslim aldım
silverado polar sapka teslim aldim( muthis olmus)
boogy polar sapka aldim
Tumer polar + şapka teslim aldım
Mustafad polar+şapka teslim aldım
bacarmobil polar+şapka teslim aldım.
vadili polar/şapka teslim aldım
tempus polar+ şapka teslim aldım
omergin polar sapka teslim aldım
simurg2 polar +sapka teslim aldım
elinize sağlık çok güzel olmuş volkan bey hanımınki biraz büyük geldi xs olsa olurmuş polar kaban gibi oldu mont nasıl olur varın siz düşünün küçültme imkanımız varmı acaba beden yazarken xs yada s diye yazmıştık eğer mümkünse

mont ta gelince bende heytem bey gibi poz verip koyuyim avatarıma akşam polarla yatarım artık ;D ;D ;D ;D ;D

hakanuzun 75 LC ok 150 boy 194 kilo 117 A RH +
müdür boy 180 kilo 115 A RH +
tem servis LC elden boy 172 kılo 75 A RH +
tem servis LC elden boy 175 kılo 80 A RH +
tem servis LC elden boy 187 kılo 70 A RH +
avci 67 ok 150 boy 175 kilo 90 A RH +
Cemafer LC boy 168 kilo 75 A RH +

beyler isteyen listeye eklesin mont ıcın yarın kumas alinacakti eger alinirsa devami yok.
listeye eklenen arkadaşlar eft yı yapsinlar 24 cu sayfada eft bilgileri var.

TEM SERVİSDEKİ ARKADAŞLARA LC SAHİBİ GİBİ MUAMELE YAPTİM KİRMİZİ ŞERİT TAŞİCAKLAR.
SAG OLSUNLAR BEN DAHİL BİR ÇOK ARKADAŞİMİN ARABASİNA KENDİ ARAÇLARİ GİBİ BAKİYOLAR.
BU AYRİCALİGİ HAK ETTİLER.
LAF OLMASİN LUTFEN.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR