Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,874
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

Tempus' Alıntı:
bende ne yaptığımı bilmiyorum, sallıyorum, bişeylerin peşindeyim ama hadi hayırlısı.
;D ;D ;D ;D ;D

ya ben bişey merak ettim şimdi bu kampda polarlarımızı yapan sevgili dostumuzun tenekesinede müco çıkartma yapıştıracakmı acaba???? ;D ;D ;D ;D ;D

Etiketler

volkan kardes para rahatsız edıyor bıtsede gıtsee

[/quote]

usta benide rahatsız eder..hak edelimde alırız nasıl olsa... ;)

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

ya ben bişey merak ettim şimdi bu kampda polarlarımızı yapan sevgili dostumuzun tenekesinede müco çıkartma yapıştıracakmı acaba???? ;D ;D ;D ;D ;D

Ben pajero aldım kurtuldumda Cem ' in hiç şansı yok gene, hangi teneke gelirsede öyle , en çokda Lokman abiyi bekliyor

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D

üstad bi defenderım olsa keşke de her tarafına çıkartma yapıştırsak...henüz bir arazi taşıtım yoktur..bilginize... ;D ;D..sadece lr sempatizanlığım ve defender tutkum vardır...

wolkhan' Alıntı:
üstad bi defenderım olsa keşke de her tarafına çıkartma yapıştırsak...henüz bir arazi taşıtım yoktur..bilginize... ;D ;D..sadece lr sempatizanlığım ve defender tutkum vardır...
;D ;D ;D ;D ;D sevindim demek seni bulaşmadan kurtarabiliriz ;D ;D ;D ;D ;D

neden cagırdım zanndıyosunuz.

tenekesı olsa zaten gıdıp ordan almam gerekecektı.
kampta bır teneke ıyyyyy

varya bunları tenekecıler okuyo yaa bılıyorum nasıl uyuz oluyolardır bana haa

saka sakaa

bsayil' Alıntı:
;D ;D ;D ;D ;D sevindim demek seni bulaşmadan kurtarabiliriz ;D ;D ;D ;D ;D

valla ben belki düzelirim ama benim 4 yaşında bi oğlan var,dıfendıy der başka bişey diyemez ..şimdi ona land cruiser de oğlum desem ...cık çıkmaz...o yüzden böyle devam... ;D ;D

wolkhan' Alıntı:

sen bir kampa gel , cihan abi seni toyotacı yapar 2 şişeden sonra ;D

wolkhan' Alıntı:
valla ben belki düzelirim ama benim 4 yaşında bi oğlan var,dıfendıy der başka bişey diyemez ..şimdi ona land cruiser de oğlum desem ...cık çıkmaz...o yüzden böyle devam... ;D ;D
üstad sen bebeyide zehirlemişsin yahu onuda geitr kampa sen ;D ;D ;D ;D ;D

wolkhan' Alıntı:
ya kimsede demezki arkadaş sende bize polar la şapka yapıon sen de gel kampa eğlen... ;D ;D..valla lr ciyiz diyemi böyle yapıyosunuz abi ya... ;D ;D..

şöyle izmire doğru yanaşsanız da bizde lc leri bi yakından görsek..belki lc ci oluruz bizde üstad yaa... ;D ;D...

herkese ii akşamlar...

Volkan, LC konforu mümkün değil, ama araçta senin yerin hazır biliyorsun. ;)

Beyler belkı farketmıssınızdır bizler çok samimiyiz burda pek yazmayan arkadaşlarimizda var. Bu nasil oldu biliyomusunuz. kamplarda..
Bir cogumuz ayrı dunyaların adamıyız ama kamplarda kaynastik sizde gelin sizde katiln aramiza eger samimiyseniz zaten yerinizi kendiniz edineceksinizdir.

Mustafad' Alıntı:
Volkan, LC konforu mümkün değil, ama araçta senin yerin hazır biliyorsun. ;)

mustafa abi konfor arayanın arazide işi ne...çok sağol abi..mücahit davet etti valla..uyarsa gider kaynaşırız bizde...hilux te olur yaris de ;D ;D

wolkhan' Alıntı:
mustafa abi konfor arayanın arazide işi ne...çok sağol abi..mücahit davet etti valla..uyarsa gider kaynaşırız bizde...hilux te olur yaris de ;D ;D

Tamamdır, benle geliyorsun o zaman. :D :D

Polarını şapkasını montunu kendine de giydiririz olur biter polar la LC ye ısınması da kolay olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,778
Kayıtlı Üye Sayımız
166,595
Kaydolan Son Üyemiz
anilcanats

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR