Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,890
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

Serhat çok teşekkür ederim, umarım kırmamışımdır seni.

ne dersin renk, arma/yazı da değişiklik yaparak bizde LR ci arkadaşlarla konuyu tartışabilirmiyiz?,
belki toyotacı arkadaşlarımızla aynı yere yaptırır böylellikle sayıyı arttırabiliriz.

Ne dersin Mücahit, sizce bir sakıncası olurmu?

Etiketler

RedlinE' Alıntı:
Burak dostum neden alinganlik gosterıyosun.

00 olmasın dedıgım ıcınmı aracı olanlarla alakası ne anlamadım ben

Benım dedıgım araci olmayan arkadaşlarimiz eger talip oldugunuz numaraya araci olan bir arkadaşimiz talip olursa oncelik onundur.
dogrusuda budur.

alınganlık ne demek bizim aramızda olmaz öyle,
aracı olan arkadaşlar alsın geri kalanlar benimdir. ;)

Felice' Alıntı:
Serhat çok teşekkür ederim, umarım kırmamışımdır seni.

ne dersin renk, arma/yazı da değişiklik yaparak bizde LR ci arkadaşlarla konuyu tartışabilirmiyiz?,
belki toyotacı arkadaşlarımızla aynı yere yaptırır böylellikle sayıyı arttırabiliriz.

Ne dersin Mücahit, sizce bir sakıncası olurmu?

Olurmu Mesut ne kırılması SEZERIN HAKKI SEZARA demişler.

Fikir güzel ben varım derim, eğer bir mahsuru yoksa tabi.

Ben destek veririm, ama numara konusunda 41 öncelik benim olursa tabi. :D :D

Bende konuyu önce görmüş olmakla yazdım isteyene verebilirm numaramı vaz da geçebilirim fark etmez amaç etkinlik olsun benim içinde değişmez benimde aracım yok abiler üstelik yeni üyeyim. Bunca yıl emek vermiş gönül koymuş insanların tabiiki önceliği olmalı kaldı ki numara nedirki :D saygılar.

özellikle 34 numarayı ben alıp da istanbuldan LC sahibi olan bir üyenin önüne geçmek istemem tabii, Sonra Yavuz abinin deyimi ile dokuz köyde ovarlar vallahi :smiley:

Redline 13
Redline 53
mdr 33
hsbasar 40
pandipieri 77
bakkan 100 ( olmazsa 11 )
vc100lc 19
tumer 17
bsencan 34
bekko 20
mirali 14
mergen 75
mergen 72
fissek 16
cdm subaru 69 (bayburt)
tugsan 58
heytem abi 66
heytem abi 70
bayram 71
caglar 80
aozturk 11-12 ( Burak 100 'ü alırsa 11 'i tercih ederim)
marıcan22 22
kenanyama 52
aslanaybars 67
Warmaster 57 (sinop)
Warmaster 54 (öncelikle yada 57)
Altay41 41
simurg2 74 (bir mahsuru yoksa 34 te olabilir 08 de eğer bu numaralarda boşluk olursa 75te yani vazgeçen falan olursa diye )

75 şı kapılmış şükrü kardeş almış ;D memleketen takılsak 08 oda yok doğum yeri desek 34 oda yok geriye bir doğum yılı 74 kalıyor o olsun barı

Arkadaşlar şu aramızdaki anlayışa bayılıyorum yaa. Bu kadar mı uyum olur,herkes hoşgörülü, anlayışlı, kimseyi kırmak istemiyor.
Allah bozmasın diyorum, nazarlardan saklasın.

Redline 13
Redline 53
mdr 33
hsbasar 40
pandipieri 77
bakkan 100 ( olmazsa 11 )
vc100lc 19
tumer 17
bsencan 34
bekko 20
mirali 14
mergen 75
mergen 72
fissek 16
cdm subaru 69 (bayburt)
tugsan 58
heytem abi 66
heytem abi 70
bayram 71
caglar 80
aozturk 11-12 ( Burak 100 'ü alırsa 11 'i tercih ederim)
marıcan22 22
kenanyama 52
aslanaybars 67
Warmaster 57 (sinop)
Warmaster 54 (öncelikle yada 57)
Altay41 41
simurg2 74
Kivanc 35

Valla ne diyim bu sabah istemiye istemiye forumu açtim. Şİmdi isin yoksa sayi konusunda ugraş dur dedim kendime kesin birilerini kiracagim dedim içimden ve çozum olarak sayi işini kaldirmayi dusunuyodum hiç istemesemde.
ama baktimki olay cozulmus
Beyler ben hayatta bu kelimeyi çok az kullanirim. (teşekkur ederim) hepinize anlayişiniz için arkadaşlarim.

Mesut abi hiç fark etmez diger forumlarlada paylaşirsaniz bu fikrinizi bizden çok çok ustun bir sayi çikaracaginizdan eminim.
Yanliz bizimkinde marka grup model numarasi falan hiç bir sey yazmicak.
Sadece LAND CRUISER yazacak on tarafta nik koldada numara istiyorum. Ama işleme işi direk maliyeti artiran bir olay çok fiyati artarsa vaz gececegiz bakalim.

Selam arkadaşlar teşekkürler mücahitim benim için numara hiç farketmez ne çıkarsa bahtıma sorun yok ama yapım aşamasında hertürlü
desteğe hazırım rahmetli Faruk abimin işlerini yenge devam ettiriyor bizim daha önce antoff olarak yaptırdığımız montların işlemesi falan harika idi çoğunlukda kabul ederse yengeyle konuşur aynı kişiye yaptırırız gene tabi renk vs nasıl bir karar alınacak merakla bekliyorum hayırlısı olsun

saygıdeğer ağabeylerimiz arkadaşlarımız;
Daha önce dediğim amaç etkinlik ortak bir anlayış bir hatıra hele de tanımadan sevdiğimiz ağabeylerimiz arkadaşlarımızla bir ortak payda kaldı
ki burada bir ruh ta yaşatıyoruz bu anlamda herkes belirli bir anlayışı paylaşacaktır diye düşünüyorum.

Bu aşamada benim Sinoff ta ki başkan arkadaşım bende isterim dedi. kendisi de üye zaten ancak hem yaptığı iş hemde hafta sonları yarış
etkinliklerinde oldukça faal , online olma sıkıntısı çekiyor. onun adına da montunu ben takip edeceğim tabi mont işini organize eden
arkadaşlarımız uygun görürlerse onun için ben 3 tane istiyorum.

Mümkünse tek isteğim var. Üzerinde Faruk ağabeyinde anısı olacak lütfen paraya kıyalım kaliteli bir şey olsun zaten talep sayısı iyi çıkarsa
istediğimiz kalitede ve maliyette olur ama çıkmazsa da ne vazgeçelim ne de kaliteden ödün verelim. Naçizane fikrim heyecanımı mazur
görün. Teşekkür ederim. Sevgiyle kalın.

bencede bu projeden vazgecilmemeli mücahit abi yapalım bu işi barbaros abimizin dediği gibi olsun bu proje herkeste gereken neyse maddi manevi yapsın görevini...sonucda herkes toyotaya gönül vermiş.saygılar

bsayil' Alıntı:
Selam arkadaşlar teşekkürler mücahitim benim için numara hiç farketmez ne çıkarsa bahtıma sorun yok ama yapım aşamasında hertürlü
desteğe hazırım rahmetli Faruk abimin işlerini yenge devam ettiriyor bizim daha önce antoff olarak yaptırdığımız montların işlemesi falan harika idi çoğunlukda kabul ederse yengeyle konuşur aynı kişiye yaptırırız gene tabi renk vs nasıl bir karar alınacak merakla bekliyorum hayırlısı olsun

Aynen öyle olmalı Barbaroscuğum ...tamamen katılıyorum..

RedlinE' Alıntı:
Valla ne diyim bu sabah istemiye istemiye forumu açtim. Şİmdi isin yoksa sayi konusunda ugraş dur dedim kendime kesin birilerini kiracagim dedim içimden ve çozum olarak sayi işini kaldirmayi dusunuyodum hiç istemesemde.
ama baktimki olay cozulmus
Beyler ben hayatta bu kelimeyi çok az kullanirim. (teşekkur ederim) hepinize anlayişiniz için arkadaşlarim.

Mesut abi hiç fark etmez diger forumlarlada paylaşirsaniz bu fikrinizi bizden çok çok ustun bir sayi çikaracaginizdan eminim.
Yanliz bizimkinde marka grup model numarasi falan hiç bir sey yazmicak.
Sadece LAND CRUISER yazacak on tarafta nik koldada numara istiyorum. Ama işleme işi direk maliyeti artiran bir olay çok fiyati artarsa vaz gececegiz bakalim.

Müco , öncelikle belirtmek isterimki bu konuda biz sana teşekkür ederiz. Böyle bir fikir atmıştın ortaya vede çok çabuk hayata geçirmek için kolları sıvadın . Dönmek yok herkes bu işin ucundan tutacak kardeşim sağolasın.

Redline 13 toyota sahibi no kesin
Redline 53 " " " "
mdr 33 " " " "
hsbasar 40 " " " "
pandipieri 77 " " " "
bakkan 100 " " " " 3 rakamli başka no kesinlikle yok arkadaşlar.
vc100lc 19 ?
tumer 17 toyota sahibi no kesin
bsencan ?
bekko 20 ?
mirali 55 ?
mergen 75 toyota sahibi no kesin
mergen 72 toyota sahibi no kesin
fissek 16 toyota sahibi no kesin
cdm subaru 69 Araci yok ama bu numarayi başka isteyen olmaz zannedersem :smiley:
tugsan 58 toyota sahibi no kesin
heytem abi 66 toyota sahibi no kesin
heytem abi 70 toyota sahibi no kesin
bayram 72 toyota sahibi no kesin
caglar 80 toyota sahibi no kesin
aozturk 11 toyota sahibi no kesin
marıcan22 22 ?
kenanyama 52 toyota sahibi no kesin
aslanaybars 67 ?
Warmaster 57 ?
Warmaster 54 ?
Altay41 41 toyota sahibi no kesin
simurg2 34
Kivanc 35
Bacarmobil 99
bacarmobil 99
sertem
sertem
bsayil 20
ziya 88 toyota sahibi no kesin

İstedigi numara olmayipda mont almak istemeyen arkadaşlara dicek lafim yok ben gene isminizi yazdim silebilirsiniz.
Ama arac sahibi olan arkadaşlarimizin oncelik vermemi anlayişla karşiladiginiz için sag olun.
bayram 34 istedi tam yapacaktim sonradan başka bir arkadaş yazmiş hak onundur.
ne kadar kankamda olsan gir foruma yaz bayramcim.
adam kapar oyle 34 du ohhhhh yaglarim eridii.

benim cruıser yok ama hılux um var abi bize yapılmayacakmı mücahit abi ??? ::smiley: :-\ :'(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR