Land Cruiser Mont Yaptıralım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,294
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 103,809
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım

Mücahit emeklerin için çok teşekkürler

Havaleyi yaptım

H. Sedat Başar
hsbasar
40
01/02 havale tarihi

yalnız ben hsbasar yerine sedat yazsın istiyorum, biraz karışıklık olacak ama kusura bakma.

Boy : 1.86
Kilo : 92
Beden : muhtemelen XL veya XXL olur

cep tel yok ev 0312 484 28 29
Adres Eymir mahallesi, çevrekent yapıı koop, 894 sok no 1 Gölbaşı/Ankara

Etiketler

Mücahit bey herşey için teşekkürler;

Murat Akdeniz
mrtakd
82 no boşsa alabilirim yoksa numara önemli değil bu sebeple havalede bildirmedim. (2 sinide kendime alıyorum 1 numara yeterli)
01/02 de havaleyi yaptim

boy:186 kilo:67 beden:xl boy:186 kilo:67 beden:xl

adres: Kozyatağı mah. sarıkaya sok. 9/11 Kozyatağı/Kadıköy/İst.

cep tel: 05415149029

mücahit eline sağlık uğraştın mesaji şimdi gördüm yarın eft veye havaleyi yolluyoruz selamlar

Müco havaleyi yaptım bugün,2 mont,2 polar,2 şapka.toplam:300.TL.

Recep Öztürk.
fissek.
16/16
01/02 de havaleyi yaptim

boy kilo bilgilerimiz; benim 173/84/L, oğlanın 178/100/XL

adresimiz: İstiklal mh. Platin sk. no:11 Osmangazi / BURSA.
cep tel:05325477565.

Mücahit Bey hesabınıza 300 TL (01.02.2011)çıkarttım.Eğer mümkünse polar ,şapka ,ve işlemelerden yedeklemek için ikişer tane istiyorum.eğer okey olur derseniz yarın 70 TL daha göndereceğim.

sıra no: 14
Nick:TUĞSAN DAL
boy:187 cm
kilo:125 kg
beden:XXL (not:varsa XXXL kısacası hepsi en büyük beden olsun)
Kan grubu: A Rh +
CEP:0.532.2327852
ADRES:
MARMARA HAVUZ LTD ŞTİ
Yeşilbahçe Mah. Portakal çiçeği bulvarı Bulvar apt 24/b
ANTALYA

Mücahit bey gönderdiğim 300 TL 2 mont,2 polar ,2 şapka ve 2 grup işleme için eğer olabilir ise polar,şapka ve işlemelerden ayrıca birer tane daha istiyorum.okeylerseniz 70 TL daha göndereceğim...sanırım ilk yazdığım biraz karışık olmuş..bu yüzden tekrar yazdım...kusuruma bakmayın

Beyler yarın iş yerınde lıste yapıp eft yapan arkadaşaları ısaretlıcem.
bir takim demeniz yeterli
1 takim 150 tl
ilave siparişlerini şimdilik erteliyelim beyler.
Takim olarak devam edelım.

Oldu ozel posta yaparim sizee erkan bey.

gunu belli olsun bir kamp patlatiriz subat sonu mart basi kamp yerınde dagitirim diye dusunuyorum. polar ve sapka isini izmirden direk kargo yaptirmayi dusunuyorum. montlar bursadan bana gelecek ben gonderecem yada kampda dagıtacam.
martda bir bursa kampi oy oy karda oy oyyy

RedlinE' Alıntı:
Oldu ozel posta yaparim sizee erkan bey.

gunu belli olsun bir kamp patlatiriz subat sonu mart basi kamp yerınde dagitirim diye dusunuyorum. polar ve sapka isini izmirden direk kargo yaptirmayi dusunuyorum. montlar bursadan bana gelecek ben gonderecem yada kampda dagıtacam.
martda bir bursa kampi oy oy karda oy oyyy
Müco,mart çok uzak be dostum,o zamana kadar kar kalmaz.Bi tel trafiği yapalımda, daha erkene alalım. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,771
Kayıtlı Üye Sayımız
166,593
Kaydolan Son Üyemiz
Ömer Deniz Önder

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR