altay41
benim diger aracim bj75
Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım
bu arada 60 numara bos gibi Ahmet abi ye ayiralim bj60 sahibi oldugundan
bu arada 60 numara bos gibi Ahmet abi ye ayiralim bj60 sahibi oldugundan
dogru ben de sonradan farkettimRedlinE' Alıntı:Altan abi ahmet abi 11 numarayi aldi.
RedlinE' Alıntı:Tarik bey dikkat ettiyseniz iki tarafin rizasiyla dedim.
Tarik bey bizden uzakda oldugunuz için bilmiyebilirsiniz. Ama kamplarimizda ateş başinda çok sicak dostluklar kuruluyor. Ersun abi bu işi gercekden hakkiyla yapan bir abimiz araci su anda yapim aşamasinda ortaya çiktiginda TR de degil dunyada sayili araçlar arasinda oldugunu göreceksiniz.
Çaglara gelince aramizda en çok araştirma yapan teknik bilgi sahibi olan arkadaşimiz ukalalik etmeyen her keze kapisida açik telide bilgisini paylaşmakdan cekinmeyen bir arkadaşimiz.
İkiside bu umarayi fazladan hak eden arkadaşlarimiz ve konuşularak ersun abiye geçti numara
Sakin yanliş anlamayin siz belki hepimizden cok cana yakinsinizdir ama biz bunu bilmiyoruz.
80 numaraya gelince ilk haliyle benim aklima geldi ben naptim almadim. laf olmasin diye ama kankam olan ve benim aracimin kil tuy işlerini yapan benim sinirli hallerimi çeken ki cins bir adamimdir bayrama bile sen al şu numarayi demedim 96 vx 80 sahibidir kendisi
Yani Tarik beycigim kirilmaca darilmaca yok.
Sizden tek ricam kamp zamanlari kendinize biraz zaman ayirin bizle birlikde olun inanin geldiginize degecek.