land cruiser alıyorum yardım lütfen

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gran torino Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,970

gran torino

Ana Kamp
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-orjinal-lpg-li-tam-dolu-37375679/detay linkini verdiğim araçla anlaştık tanıyan bilen varmıdır,araçta zavolli sıralı sistem lpg mevcut araç gayet diri görünüyor,3 parça boyalı dendi pazartesi bostancıda kontrol ettireceğim,bu km problem yaratırmı,aracın sahibi 2004 modelini almış aynı galeriden galerici arkadaş aracı öve öve bitiremedi , belki siteden aracı bilen vardır diye konu açtım şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...

Etiketler
Ynt: land cruiser alıyorum yardım lütfen

araç hakkında bilgim yok ama bu ara bir kaç arkadaş vx100 aldı site içinden belki onlar araca bakmıştır umarım cevap yazarlar

siz guvendiginiz bir yere baktirmadan almayin araci,,sase numarasindan toyota servisine baktirin,kazasi ve km icin,plakadan da sigortacilara sordurabilirsiniz kaza durumunu
bu aralar iki arkadas vx100 aldi bununla ilgili problem olabilir,dikkat edin
arac ilk bakista guzel gozukuyor
selamlar

maslak oto sanayi 1. kısımda, TEM servis Vecihi usta yada Suat ustaya arabayı götürüp baktırın. Ne diyorlarsa odur :smiley:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-sahibinden-toyota-41401718/detay bu araçla arada kaldım araç sahibi vx 80 mi vx100 mü şaşırdı bu araç vx 80 mi vx 100 mü resimlerden anlayabilirmisiniz,dış veya iç görünüş olarak gözle görülür bir farkları varmı

İlandaki araç vx100 dür. vx80 ile vx100 arasında dış görünüş ve iç görünüş olarak bariz fark vardır. Aynı sitedeki 80 ilanlarınada bakarsanız farkı anlayabilirsiniz.

verdiğim ikinci linkteki araçmı vx100, sahibi önce vx 80 falan dedi ama çokta emin değil vx 100 ise yarın için anlaştık görmeye gideceğim

Evet doğrudur ikinci linktekide ilk linkdeki araçta vx100... Sahibine şaşırmamak elde değil. Kullandığı arabanın ne olduğunu bilmemesi şaşaırtıcı...

vecihi veya suat ustaya yarın kısmetse göstereceğiz bu kadar yüksek km araç almayı sevmem ama ustalar sorun yok derse araçta içime sinerse yarın bitirmeye çalışırız

aracının 80 mi 100 mü olduğunu bile bilmeyen adamdan land cruiser almam :smiley:

suat ustayla konuştuk sağolsun çok yardımcı oldu 260bin km risk taşıdığını söyledi,sonuç olarak aramaya devam...

risk derken ne gibi risklerden bahsetti biraz daha detaylı bilgi verirseniz herkes için daha iyi olur.. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR