Land Cruiser 90 serisi için Alan monitörü (eğim, yükseklik, basınç, pusula)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan whiteagle Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,083
Ynt: Land Cruiser 90 serisi için Alan monitörü (eğim, yükseklik, basınç, pusula)

Sizn aracın resimdeki gibi bir kabinle Hilux surfa takabilrim. Torpidodaki kavis aynı gibi.
Haftasonu denerim artık.

Etiketler
Ynt: Land Cruiser 90 serisi için Alan monitörü (eğim, yükseklik, basınç, pusula)

Mücahit merhaba,

Arka kablo girişleri nasıl,yani göğüsün içinden mi yoksa yanlardan bir yerden mi geliyor.??? Ekte resimdekinide ben takacağım ama kablo gelişinin nasıl olacağı konusunda şüphelerim var !
selamlar...
[attachment=1]

Bence siz bu ikisini degişin.

Ben servisten manuelini açtirip semasini çikarttirdim.

sinyal içinde taşitmatik servisine sordum onlarda da katalog var hangi araçin sinyalini nerden alacagini biliyolar neticede km okuyo araç bu kadar tiyo işinizi gorecektir. yanliz modele dikkat edin.

Bu model Mitsubishi Pajeroya ait.

Cihazdaki Size gereken girişiler Sanırım iç ve dış sıcaklık ölçümü, ışıklandırma ve voltaj girişleri. Altimetre ve clinometre için dışarıda herhangibir sensöre gerek olmadığında onları kullanabilirsiniz.

Aşağıdaki link 1996 mitsubishi monteronun (abd pazarı için üretilen pajero) elektrik services manueli cihazın giriş çıkış bilgilerini burdan bulabilirsiniz. Daha sonra sizin aracın giriş çıkışları ile karşılaştırarak montajını yapabilirsiniz.
(not dosya boyutu büyüktür 60 mb civarı)
http://www.mitsubishilinks.com/fsm/montero_fsm_1996_electrical.pdf

Bu verdiğiniz link i daha önce incelemiştim..... Daha önce pusula sensörünün dışarda olduğunu düşünerek epey bir kafa yorduk ...Ancak daha sonra Ankaradan bir arkadaşımız bu pusula ile ayrıntılı bilgi aldı ve iletti pusulanın sensörü içinde olduğunu öğrendik.Isı sensörü içinde arayışımız devam ediyor,son çare olarak Meganlardaki sensörü kullanmayı düşünüyorum.
selamlar

Isı sensörü için yerli montaj araçların parçalarına bir bakın derim uygun fiyatlı olacak ve Muhtamelen uyacaktır.

Hangi araca monte etmeyi düşünüyorsunuz.

whiteagle' Alıntı:
Isı sensörü için yerli montaj araçların parçalarına bir bakın derim uygun fiyatlı olacak ve Muhtamelen uyacaktır.

Hangi araca monte etmeyi düşünüyorsunuz.

Evet ... dediğim gibi megan larda bu ısı sensörü varmış onlar dan çıkma arıyorum şimdi ..Land cruiser e monte edeceğim ,aynısından değil ama bir tane daha var onu da elimde tutuyorum .Bu yıl gittiğimiz Balkan gezisinde almıştım bir 4x4 mezarlığından.
selamlar

Bir önceki mesajınızda "Meganlarda" yazmışsınız bulunu magellan olarak okudum Dedim kendi lkendime Magellan GPS lerindeki ısı sensörü nasıl uycak

whiteagle' Alıntı:
Bir önceki mesajınızda "Meganlarda" yazmışsınız bulunu magellan olarak okudum Dedim kendi lkendime Magellan GPS lerindeki ısı sensörü nasıl uycak

Uysada epey pahalı bir sensör olurdu......

takip

Güncel ...

Fiyat 550 TL oldu 20 aralığa kadar satılmaza yurt dışına gidiyor.

Kampanya
Aynı üründen iki adet oldu.

Ürün yurdışına çıkacağını anlayınca kendini klonladı. Arakdaş elimde patladığını öğrenince ikincisini çok cüzzi fiyata göndermiş

Tek tek alınırsa 550 TL
ikisi birden alınırsa 800 TL

benim bundan kesinlikle almam lazım . birine ben talibim. fiyatta biraz pazarlık payı vardır heralde.

Ürünlerden biri satılmıştır.

Sensörlü olan duruyor.

Diğeride satılmıştır.

Aynı model den bir adet daha gelmiştir.
Ayrı başlık açmadım.

Yeni gelen ürünün soketi ve orjinal montaj ayağı (metal olan) yoktur fiyatı 450 tl Sorunsuz çalışıyor.