Land Cruiser 90 serisi için Alan monitörü (eğim, yükseklik, basınç, pusula)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan whiteagle Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,603
Ynt: Land Cruiser 90 serisi için Alan monitörü (eğim, yükseklik, basınç, pusula)

Sizn aracın resimdeki gibi bir kabinle Hilux surfa takabilrim. Torpidodaki kavis aynı gibi.
Haftasonu denerim artık.

Etiketler
Ynt: Land Cruiser 90 serisi için Alan monitörü (eğim, yükseklik, basınç, pusula)

RedlinE' Alıntı:
Hali hazirda bir kabin yok sizin araciniza göre fiber akşap karisimindan yapilip aliştirilacak. Benimki boyandikdan sonra karbon kaplandi. egim olçerle ilgili ayar konusunu kafaniza takmayin makinede reset var istediginiz sekilde takabilirsiniz.
Yol bilgisayari için okuyucudan sinyal almalisiniz.

Fiyat konusuna gelince pagli olan benimki ucuz olani arkadaşima aldim kismet meselesi ama aylarca kovaladim. Yanliz ona gelende sizinki gibi sade yeşil renkli onuda geldikden sonra ogrendik bir modele kadar bu sekilde çikmiş sonraki benimkinden

Ben kendime on cami yeniden yaptirmiştim silerken cizmiş adam onuda takmayi unutmuslar arkadaşa nasip oldu.

takarsaniz pusula ayari sorun ve basiniza dert olacak siz bir oturtun araçada konusuruz.

Mücahit merhaba,

Arka kablo girişleri nasıl,yani göğüsün içinden mi yoksa yanlardan bir yerden mi geliyor.??? Ekte resimdekinide ben takacağım ama kablo gelişinin nasıl olacağı konusunda şüphelerim var !
selamlar...
[attachment=1]

2.jpg

Bence siz bu ikisini degişin. ;)

Ben servisten manuelini açtirip semasini çikarttirdim.

sinyal içinde taşitmatik servisine sordum onlarda da katalog var hangi araçin sinyalini nerden alacagini biliyolar neticede km okuyo araç bu kadar tiyo işinizi gorecektir. yanliz modele dikkat edin.

07gokhanlc' Alıntı:
Mücahit merhaba,

Arka kablo girişleri nasıl,yani göğüsün içinden mi yoksa yanlardan bir yerden mi geliyor.??? Ekte resimdekinide ben takacağım ama kablo gelişinin nasıl olacağı konusunda şüphelerim var !
selamlar...
[attachment=1]

Bu model Mitsubishi Pajeroya ait.

Cihazdaki Size gereken girişiler Sanırım iç ve dış sıcaklık ölçümü, ışıklandırma ve voltaj girişleri. Altimetre ve clinometre için dışarıda herhangibir sensöre gerek olmadığında onları kullanabilirsiniz.

Aşağıdaki link 1996 mitsubishi monteronun (abd pazarı için üretilen pajero) elektrik services manueli cihazın giriş çıkış bilgilerini burdan bulabilirsiniz. Daha sonra sizin aracın giriş çıkışları ile karşılaştırarak montajını yapabilirsiniz.
(not dosya boyutu büyüktür 60 mb civarı)
http://www.mitsubishilinks.com/fsm/montero_fsm_1996_electrical.pdf

Bu verdiğiniz link i daha önce incelemiştim..... Daha önce pusula sensörünün dışarda olduğunu düşünerek epey bir kafa yorduk ...Ancak daha sonra Ankaradan bir arkadaşımız bu pusula ile ayrıntılı bilgi aldı ve iletti pusulanın sensörü içinde olduğunu öğrendik.Isı sensörü içinde arayışımız devam ediyor,son çare olarak Meganlardaki sensörü kullanmayı düşünüyorum.
selamlar

07gokhanlc' Alıntı:
Bu verdiğiniz link i daha önce incelemiştim..... Daha önce pusula sensörünün dışarda olduğunu düşünerek epey bir kafa yorduk ...Ancak daha sonra Ankaradan bir arkadaşımız bu pusula ile ayrıntılı bilgi aldı ve iletti pusulanın sensörü içinde olduğunu öğrendik.Isı sensörü içinde arayışımız devam ediyor,son çare olarak Meganlardaki sensörü kullanmayı düşünüyorum.
selamlar

Isı sensörü için yerli montaj araçların parçalarına bir bakın derim uygun fiyatlı olacak ve Muhtamelen uyacaktır.

Hangi araca monte etmeyi düşünüyorsunuz.

whiteagle' Alıntı:
Isı sensörü için yerli montaj araçların parçalarına bir bakın derim uygun fiyatlı olacak ve Muhtamelen uyacaktır.

Hangi araca monte etmeyi düşünüyorsunuz.

Evet ... dediğim gibi megan larda bu ısı sensörü varmış onlar dan çıkma arıyorum şimdi ..Land cruiser e monte edeceğim ,aynısından değil ama bir tane daha var onu da elimde tutuyorum .Bu yıl gittiğimiz Balkan gezisinde almıştım bir 4x4 mezarlığından.
selamlar

07gokhanlc' Alıntı:
Evet ... dediğim gibi megan larda bu ısı sensörü varmış onlar dan çıkma arıyorum şimdi ..Land cruiser e monte edeceğim ,aynısından değil ama bir tane daha var onu da elimde tutuyorum .Bu yıl gittiğimiz Balkan gezisinde almıştım bir 4x4 mezarlığından.
selamlar

Bir önceki mesajınızda "Meganlarda" yazmışsınız bulunu magellan olarak okudum :smiley: Dedim kendi lkendime Magellan GPS lerindeki ısı sensörü nasıl uycak :smiley:

whiteagle' Alıntı:
Bir önceki mesajınızda "Meganlarda" yazmışsınız bulunu magellan olarak okudum :smiley: Dedim kendi lkendime Magellan GPS lerindeki ısı sensörü nasıl uycak :smiley:

:D :D
Uysada epey pahalı bir sensör olurdu......

Güncel ...

Fiyat 550 TL oldu 20 aralığa kadar satılmaza yurt dışına gidiyor.

Kampanya :smiley:
Aynı üründen iki adet oldu.

Ürün yurdışına çıkacağını anlayınca kendini klonladı. :smiley: Arakdaş elimde patladığını öğrenince ikincisini çok cüzzi fiyata göndermiş

Tek tek alınırsa 550 TL
ikisi birden alınırsa 800 TL

IMG_0325.jpg

IMG_0326.jpg

IMG_0327.jpg

benim bundan kesinlikle almam lazım . birine ben talibim. fiyatta biraz pazarlık payı vardır heralde.

Ürünlerden biri satılmıştır.

Sensörlü olan duruyor.

Aynı model den bir adet daha gelmiştir.
Ayrı başlık açmadım.

Yeni gelen ürünün soketi ve orjinal montaj ayağı (metal olan) yoktur fiyatı 450 tl Sorunsuz çalışıyor.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR