RedlinE' Alıntı:Hali hazirda bir kabin yok sizin araciniza göre fiber akşap karisimindan yapilip aliştirilacak. Benimki boyandikdan sonra karbon kaplandi. egim olçerle ilgili ayar konusunu kafaniza takmayin makinede reset var istediginiz sekilde takabilirsiniz.
Yol bilgisayari için okuyucudan sinyal almalisiniz.
Fiyat konusuna gelince pagli olan benimki ucuz olani arkadaşima aldim kismet meselesi ama aylarca kovaladim. Yanliz ona gelende sizinki gibi sade yeşil renkli onuda geldikden sonra ogrendik bir modele kadar bu sekilde çikmiş sonraki benimkinden
Ben kendime on cami yeniden yaptirmiştim silerken cizmiş adam onuda takmayi unutmuslar arkadaşa nasip oldu.
takarsaniz pusula ayari sorun ve basiniza dert olacak siz bir oturtun araçada konusuruz.
07gokhanlc' Alıntı:Mücahit merhaba,
Arka kablo girişleri nasıl,yani göğüsün içinden mi yoksa yanlardan bir yerden mi geliyor.??? Ekte resimdekinide ben takacağım ama kablo gelişinin nasıl olacağı konusunda şüphelerim var !
selamlar...
[attachment=1]
07gokhanlc' Alıntı:Bu verdiğiniz link i daha önce incelemiştim..... Daha önce pusula sensörünün dışarda olduğunu düşünerek epey bir kafa yorduk ...Ancak daha sonra Ankaradan bir arkadaşımız bu pusula ile ayrıntılı bilgi aldı ve iletti pusulanın sensörü içinde olduğunu öğrendik.Isı sensörü içinde arayışımız devam ediyor,son çare olarak Meganlardaki sensörü kullanmayı düşünüyorum.
selamlar
whiteagle' Alıntı:Isı sensörü için yerli montaj araçların parçalarına bir bakın derim uygun fiyatlı olacak ve Muhtamelen uyacaktır.
Hangi araca monte etmeyi düşünüyorsunuz.
07gokhanlc' Alıntı:Evet ... dediğim gibi megan larda bu ısı sensörü varmış onlar dan çıkma arıyorum şimdi ..Land cruiser e monte edeceğim ,aynısından değil ama bir tane daha var onu da elimde tutuyorum .Bu yıl gittiğimiz Balkan gezisinde almıştım bir 4x4 mezarlığından.
selamlar
whiteagle' Alıntı:Bir önceki mesajınızda "Meganlarda" yazmışsınız bulunu magellan olarak okudumDedim kendi lkendime Magellan GPS lerindeki ısı sensörü nasıl uycak
![]()