Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Vanguard Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 58
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,276
Ynt: Land Cruiser 60 ila 80 arası benzerlik ve farklar

60 ci arkadaşlarin dediklerine aynen katiliyorum. 80 bu işin biraz süslu tarafi ha artisi varmi var. Hem uzun geziyim hem rahat ediyim hem basiyim hem araziye giriyim dersen 80 ha o kadar para o araca verilirmi bu ayri bir konu.
para çok fazla degilse bence 60 ideal dostum bir 60 la 80 nin yapacagi seyleri ufak bir kaç harcamayla rahatlikla yaparsin. sonra biraz rahatlik konfor istersen seksene gecersin. kolay gelsin.

Etiketler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=28076.0

benim aracımın linki ekte. 80 ile ilgili bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım.

60 Kasada 35 civarında çıkan Max Reduction 80 Kasada 46 civarında çıkar. Bu da %30 civarında bir tekerlek torku demektir. Az bir fark değildir yani...

arkadaslar oncelikle paylastiginiz bilgiler cok yol gosterici oldu tesekkur ederim. ben de ciddi ciddi bj60 dusunmekteyim. ancak benzinli mi dizel mi diye arada kaldim, cok bariz bir dezavantaji veya avantaji var mi benzinlilerin? ayrica bir de yedek parca konusunda ne dersiniz, bulmak sorun oluyor mu?

cok tesekkur ederim simdiden cevap icin.

çağlar' Alıntı:
kaya gibi araçdır, sürat takıntınız yoksa (ki arazi taşıtları ile olmaması gerekir) sizi istediğiniz coğrafyaya sorunsuz götürür ,getirir..
acele etmeden temizini alın, yağını suyunu koyun devam edin..

selamlar.

merhaba çağlar bey,
benim de öyle fazla sürat takıntım yok ama yine de merak ettim. 60 serisi araçlarla çıkabileceğiniz maksimum sürat nedir acaba? özellikle 3B kodlu motora sahip araçlarla. eğer bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.

maliarslan' Alıntı:
merhaba çağlar bey,
benim de öyle fazla sürat takıntım yok ama yine de merak ettim. 60 serisi araçlarla çıkabileceğiniz maksimum sürat nedir acaba? özellikle 3B kodlu motora sahip araçlarla. eğer bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim.
Tavandaki ıvır zıvır, MT lastik ve yükle 110-120 gidebiliyorsunuz... (3B, 5-ileri) Yokuşlarda daha erken bayılıyor 6 silindire göre ancak ben çok çok memnunum. Hobi değil de ağır yük için düşünüyorsanız 2H daha iyi olacaktır.

umutcelikel' Alıntı:
Tavandaki ıvır zıvır, MT lastik ve yükle 110-120 gidebiliyorsunuz... (3B, 5-ileri) Yokuşlarda daha erken bayılıyor 6 silindire göre ancak ben çok çok memnunum. Hobi değil de ağır yük için düşünüyorsanız 2H daha iyi olacaktır.
Bu arada bir not ekleyeyim... 110-120 rahat sürati. Tabi ki 140-150 yapılabiliyor çok zorlarsanız ancak ne kadar tercih edilmeli tartışılır. Ayrıca motorda egzantrik kayışı veya zinciri olmadığından, dişli sistemi olduğundan üst devirleri çok sevmiyor.

Umut bey 60'la ilgili sorularımız için Allahtan siz varsınız. Peki temiz bir 60 serisi bulunabilir mi, bulunursa fiyat aralığı nedir normalinde?

Vanguard' Alıntı:
Umut bey 60'la ilgili sorularımız için Allahtan siz varsınız. Peki temiz bir 60 serisi bulunabilir mi, bulunursa fiyat aralığı nedir normalinde?
Rica ederim :smiley: Valla ben açık açık söyleyeyim, 17.000 TL ye buldum, 26.000 e mal ettim kabaca. Resmi aşağıda. Boyası, stickerları, koltuk, kapı, taban, tavan döşemeleri herşeyi fabrikanın taktığı gibi... Nokta çürük yok. Klima ve yükseklik ayarlı HD var. Böyle araçlar var. İstanbulda gri var bir tane, 88 model 62 serisi. 20-22 gibi birşey istiyorlar, sahibindende var. 4 ileri ancak güzel araç. onun dışında benzinlilere ne kadar temiz olursa olsun 14-15 ten fazla vermemek gerek bana göre.
SH101951.png
SH101952.png
SH109284-1.png

umutcelikel' Alıntı:
Bak gene yapıyorsun!!! Her şekilde 2H daha iyi olacaktır. ''Büyük her zamana iyidir''' ;D

[attachment=1]

[attachment=2]

sahibinden_P1050757.jpg

sahibinden_P1050762.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,936
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR