Lada Niva' ya Sorento Jantı Takılabilir mi ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan type-RRR Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,289
Ynt: Lada Niva' ya Sorento Jantı Takılabilir mi ?

xendasouc' Alıntı:
SONUNDA JANT VE LASTİKLERİMİ ALDIM
SORENTO JANT VE 205/80/16 BRISTONE DUELER 689 HT TAKIM OLARAK ALDIM GÖBEKLERİDE HAZIR ALINMIŞ NİVAYA GÖRE REVİZE EDİLMİŞ
FOTOLARI ÇOK YAKINDA YAYINLAYACAĞIM

açıkçası bende sorento jantı almak için araştırmalar yapıyorum ama lastikler konusunda hala kararsızım :(
şu an ok 144 olması ve 5 cm yükseltme olmasına rağmen çok dik yerlerde sürtüyor .... yani anlayacağınız jant tamamda lastikte hala kararszım
bide 205/80/16 BRISTONE DUELER 689 HT yi görsem fena olmayaca hani :smiley: foto plase :smiley:

Etiketler

murat067' Alıntı:
üzerindeki lastik federal cougaria 205 80 16 ebatlarında aldıktan sonra keşke 205 70 16 alsaydım dedim biraz sürtme yapıyo.....
205 70 16 ebadında lastik varmı

205/80/16 brıgtone dueler ht var bende ve şu an aracın üzerinde lastikler

P5150063.JPG_thumbninfn.jpeg

bende ok 144 almaya kararlıyım sorento jantına uygulayacağım tolga abide uygulamuştı ve sonuç itibarı ile baya güzel durujyodular lastik taban olarak biraz fazla açıyor belki ama yinede karda çamurda kum hariç her koşulda bence ok 144 üstüne lastik yok diye düşünüyorum birde niva forumda okudum silvertone desenli nivanın orjinal ebadına uygun kaplama yapılıyo onlarda arazide iyi iş görür gibi geldi bana benim niva 90 model ve 1600 bu lastikler aracımı biraz yoruyolar fakat şu ana kadar hiç bir sorun görmedim 130 km hız ile lastiklerde ne uğultu ne bir ses var asfalt için ideal bir lastik diyebilirim ama yakıtı biraz arttırıyor çap olarakta geçen ölçtüm sorento jantı üzerindeyken 73 cm çapı var aracımda 5 cmlik yükseltme yapılı ama ben yinede ok 144 alıcam kafaya koydum ...eğer dueler almayı düşünüyosanız lastiklerimi satıyorum ilgilenenlere duyurulur...

arkadaşlar elimde kendi nivamdan kalan, niva 'ya uyarlanmış olarak orjinal Kia Sorento jantı bulunmaktadır. 4 adet 215 75 16 lastikleri ile birlikte satıyorum. ilgilenen arkadaş arayabilir.. jantlar çok temiz.. Niva ya uyarlanmıştır.. 0505 540 84 74 mesut

yuxexes' Alıntı:
bu jantları nereden bulabilirim ve fiyatı hakkında bilgi verebilirmisiniz
[/
quote]

bende bir takım sorento jantı var üzerinde lassa yol tipi lastik var 0545 860 91 07 sormak üstedüğünüz bürşey varsa yardımcı olurum

bülent bey galiba beni arayan sizdiniz şimdi gördüm sorento jantlar nivaya uyar ama eger sorentodan çıkmış ve hiç nivaya takılmamış ise takmadan önce jantların göbeği 1 mm gibi alınması gerekiyor zaten nivadan çıkmış ise sorun yok göbekler tornalanmış demektir ;)

mesut10' Alıntı:
arkadaşlar elimde kendi nivamdan kalan, niva 'ya uyarlanmış olarak orjinal Kia Sorento jantı bulunmaktadır. 4 adet 215 75 16 lastikleri ile birlikte satıyorum. ilgilenen arkadaş arayabilir.. jantlar çok temiz.. Niva ya uyarlanmıştır.. 0505 540 84 74 mesut
jantlar duruyomu acaba halen

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,839
Kayıtlı Üye Sayımız
166,940
Kaydolan Son Üyemiz
acelyakaratas

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR