Elim de GM Model700 enjeksiyon sisteminin yedek parçaları mevcut, bildiğim kadarıyla Lada Niva'dan başka eski Astra'larda ve Tipo/Uno 'da da kullanılan sistem, ama emin değilim.
Tek Nokta Enjeksiyonlu Lada Niva için almıştım. Hiç kullanılmadılar, elimden çıkması için aldığımdan daha ucuza vereceğim (Moğolistan gezisi için yedek olarak stoklamıştım, sağ sağlim döndük, ihtiyacım kalmadı)
Elimde:
1x Enjektör
1x Bobin (ateşleme beyni yok, sadece tek bobin)
1x Gaz kelebeği pozisyon sensörü (TPS)
1x Lambda sondası / Oksijen sensörü (Soketi 4 pinli, belki sıralı sistemlere de uyuyordur)
1x Krank sensörü
1x Motor suyu sıcaklık sensörü
mevcut.
Yanlış hatırlamıyorsam enjektör 240tl, bobin 110tl, oksijen sensörü 60tl 'ye almıştım, diğerleri de 10-30 tl arasında olmalılar.
0536 352 5994
Tek Nokta Enjeksiyonlu Lada Niva için almıştım. Hiç kullanılmadılar, elimden çıkması için aldığımdan daha ucuza vereceğim (Moğolistan gezisi için yedek olarak stoklamıştım, sağ sağlim döndük, ihtiyacım kalmadı)
Elimde:
1x Enjektör
1x Bobin (ateşleme beyni yok, sadece tek bobin)
1x Gaz kelebeği pozisyon sensörü (TPS)
1x Lambda sondası / Oksijen sensörü (Soketi 4 pinli, belki sıralı sistemlere de uyuyordur)
1x Krank sensörü
1x Motor suyu sıcaklık sensörü
mevcut.
Yanlış hatırlamıyorsam enjektör 240tl, bobin 110tl, oksijen sensörü 60tl 'ye almıştım, diğerleri de 10-30 tl arasında olmalılar.
0536 352 5994