LADA NİVA DT989 toplanıyor.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan zeus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,221

zeus

Yeni Üye
Mesajlar
14
Tepkime Puanı
0
Aracımı toparlamaya başladım ekte resimleri sırayla koyuyorum.Eski aracım defender 110 tdi (1998 modeldi) kırmızı gövde beyaz tavan içi krem döşemeydi. umarım buda bitince güzel olacak

IMG_0005.JPG
 

Etiketler
Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor.

içerisindeki tüm alt saclarında çürüyen bölgeler sökülüp yerine takviyeli saclar kullanılmıştır.
Yapılacaklar :
* tabana tüpür atılması içten ve dıştan
* sünger izolasyon
* üzerine pvc malzemeden kaplama
* üzerine döşeme

20130126_151727.jpg


20130126_151730.jpg


20130126_153954.jpg


20130126_161200.jpg


20130126_160835.jpg
 

Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor.

çürüklerden temizleme ve meges işlemleri tamamlandıktan sonra boya işlemlerine hazırlandı ve boyası yapıldı.

20130126_164153.jpg


20130126_164548.jpg


20130126_165157.jpg


20130126_165211.jpg


20130126_165204.jpg
 





Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor.

Teşekkürler bizde kendi çapımızda bişeyler yapmaya çalışıyoruz. şümdi iç plastik aksesuarlarını almaya gidiyorum ankaraya gür otomotive. alt takımı komple yaptırmıştım ama bitince resimlerini ekleyeceğim. parçaları çok ucuz altının mekanik aksamını 1680 TL tuttu. aynısını defenderda yapmıştık 8 bini geçmişti.
 

Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor.

şu haliyle bile kendini göstermeye başlamış araç beyaz favori rengim idi nivada ama kırmızıda çok güzel uymuş araca beyazdan daha güzel gibi .. hayırlı günlerde kullanın..
 

Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor.



Kolay gelsin..inşallah emekleriniz karşılıgı begendiginiz bir hale gelir.
 

Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor.

kolay gelsin allah yardımcınız olsun.
Yaptığınız işleri maliyeti ile yazarsanız buraya çok memnun olurum...
 





Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor.

Resim deki parçayı üretmeye çalışıyorum ( öncelikle kendi aracımda deniyecem) eğer olumlu sonuç alablirsek maliyetine paylaşmayı düşünüyorum. yurt dışından getirmeye kalktığımızda 600 tl cıvarı oluyo daha ucuza mal edecez snırım. Çok faydalı olacağına inanıyorum.

LADA_Niva_Reducer_Mounting.gif
 

Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor.

boyadan çıktı camlar takıldı resimleri ekte. haftasonu tüm parçalarını aldım. bugün montajı tamamlanıp döşemeciye gidecek. döşeme olarak kauçuk klimaflex tarzı bir madde düşünüyorum. üzerine komple muşamba kaplanacak. koltuklar deri-nubuk tarzı yeni bir ürünle kaplanıyor. tavanda aynı malzemeden kaplanıyor. şu anki konsept siyah kırmızı ağırlıklı olacak sanırım.

IMG_0822.JPG


IMG_0824.JPG


IMG_0823.JPG
 





Ynt: LADA NİVA DT989 toplanıyor.

fatihsalt' Alıntı:
Resim deki parçayı üretmeye çalışıyorum ( öncelikle kendi aracımda deniyecem) eğer olumlu sonuç alablirsek maliyetine paylaşmayı düşünüyorum. yurt dışından getirmeye kalktığımızda 600 tl cıvarı oluyo daha ucuza mal edecez snırım. Çok faydalı olacağına inanıyorum.


ön diff sabitleme aparatımıdır ? nedir bu ?
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Mesajlar
1,524,349
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst