Lada Niva Alacağım Önerileriniz.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan leonidas52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,514

leonidas52

Yeni Üye
herkese merhabalar.arazi araçlarına ilgim var ama bütcem kısıtlı aslında bütün kazancımı araç için harcamakda istemem işin doğrusu.Sizlerden öğrenmek istediğim 5000 lira gibi bi fiyata standart halinde eli ayağı düzgün bi nıva bulunurmu? piyasada yada bulunursa nasıl olur? ekstra olarak istediğim yok araçtan zamanla keyfime göre yaparım.aracı %50 asfaltda kullanıcam.yaşadığım yerde kış şartları ağır geçiyo bi bakıma ihtiyaç bide off road a büyük ilgimde var.tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Etiketler
leonidas52' Alıntı:
herkese merhabalar.arazi araçlarına ilgim var ama bütcem kısıtlı aslında bütün kazancımı araç için harcamakda istemem işin doğrusu.Sizlerden öğrenmek istediğim 5000 lira gibi bi fiyata standart halinde eli ayağı düzgün bi nıva bulunurmu? piyasada yada bulunursa nasıl olur? ekstra olarak istediğim yok araçtan zamanla keyfime göre yaparım.aracı %50 asfaltda kullanıcam.yaşadığım yerde kış şartları ağır geçiyo bi bakıma ihtiyaç bide off road a büyük ilgimde var.tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

benzer fikirle yola çıkmış biri olaraktan okuyup araştırdıktan sonra bu sevdadan vazgeçtim model yükseltmeye karar verdim. niva için bu fikir çok çok kolay olmaz her türlü üzerine harcama yaparsınız yürütmek ya da en basitinden kullanabilmek için. bütçeyi büyütmek gerekir ağır kış şartlarını geçirmek için.

öncelikle teşekkür ederim cevap yazan arkadaşlara.benim nıva dan istediğim zaten konfor değil 2.aracım olmıcak hiç önemli değil çünkü at üstünde büyüdüm :smiley: .zaten nıva ya tek alternatif benim için renault 12 aman aman bi konfor farkı yoktur aralarında diye düşünüyorum.ağır kış şartları derken evet kış şartları ağır geçiyo benim beklediğim diğer arabalar yola çok gerekmedikce çıkmazken gitmek bunuda donanımsız standart bi nıva yapmazmı.bide hafta sonları yaylalarda gezmek falan yani hafif off road ne dersiniz?

5.000 liralık niva bence sizi çok üzer, nivalarda en önemli şey altında çürük olmayacak şanzımanı diferansiyeli iyi durumda olacak geri kalanı bence çok önemli değil, bu rakama düzgün bir araba bulamazsınız çıkabiliyorsanız 10.000 lira civarına çıkmaya bakın derim

ma10blk' Alıntı:
5.000 liralık niva bence sizi çok üzer, nivalarda en önemli şey altında çürük olmayacak şanzımanı diferansiyeli iyi durumda olacak geri kalanı bence çok önemli değil, bu rakama düzgün bir araba bulamazsınız çıkabiliyorsanız 10.000 lira civarına çıkmaya bakın derim
işte benim istediğim aynen böyle altı çürük olmasın şanzıman difransiyel sağlam olsun gerisi sorun değil.böyle bi araç alınamazmı 5000 e sahibinden.com da 6000 7000 gibi rakamlara var bunlar bu beklentilerimi karşılamazmı.

oraya fiyat yazanlar en az 500 TL pazarlık payı koyuyorlar onu hesaba katıp çıkabileceğin rakamı öyle belirle bence,, eğer istanbul da isen götürebileceğin işin ehli ustalar var aracı almadan oraya götürmeni tavsiye ederim

sahibinden de 6000 7000 hatta 8000 yazan araçları 5000 civarı bir rakama rahat alırsın
o rakamlar fazlası ile abartılı
beğendiğin bir aracı ara teklifini yap acelesi yoksa biraz nazlanır sonra geleceği rakam sonuçta senin verdiğin olacak göreceksin
bu sadece niva için geçerli değil bütün 4x4 ler bu durumda şu anda

evet arkadaşlar dediğiniz doğru sahibinden.com da bi niva satıcısına mesaj attım araca 8500 tl fiyat yazmıştı önce 8000 olur dedi daha sonra 6500e bırakırım dedi.

bende araştırmadan lafda 5000 araştırınca 10000 e çıktım yapacaklarımla maliyeti 15000 i buluyor.konforuda eklenince vitara daha mantıklı şu anda.şişirilmiş fiyatlar vitara içinde geçerli.sabırlı olup haziranı beklersek daha makul seviyeleri görebiliriz diye düşünüyorum..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR