Ynt: Lada Niva 2013 Model
Merhaba,malum sitedeki 149344507 nolu ilanı bir inceleyin.
Tanımam bilmem alakam yoktur.Param olsa ki zaten evde iki arazi aracımız var;
Üçüncü olarak bu aracı almayı düşünürüm.Bütçemin geri kalanıyla az modifiye yaparım.
Lastik,biraz yükseltme,uygun fiyatlı bir vinç,altını body deadner kaplatma,guard,şnorkel gibi.
Elbette size üç kapı araç yeterse,merdiven şase olmayışı sorun değilse,korozyonu dert etmezseniz.
CJ 3 ten sonra ikinci arazi aracımdı.Üç yıl mahalli offroad yarışları dahil tepe tepe kullandım.
Hiç çekilmedim,çünkü batmadım ama çok kişiyi rescue service gibi kurtardım,çıkardım,çektim.
Gerçekten hor kullandım ama hep bakımlıydı ve her zaman araziye girmeye hazır tuttum.
Zaten işin özü aracınızı mutlaka bakımlı tutmanızdan geçiyor.Hafta sonu kullandınız,hafta içi bakınız.
Temizliğini yaptırınız,seslerini,tepkilerini,titreşimlerini dinleyiniz.Yağını suyunu devamlı kontrol ediniz.
Elbette vazgeçilmez değildir ama bağımlılık yaptığı da gerçek.Servisi,parçası,vergisi uygundur.
Alınış fiyatıda uygun olduğunda acımadan kullanmak mümkün oluyor.Eskilerde konfor yoktu.
Mecburen Japon araçlarına yönlendik ama 15-16 yaşındaki araçlara bütçe ancak yetebiliyor.
Onda da yine dikkat etmeye çalışıyoruz,parçası biraz tuzlu geliyor.Kolay kırılmıyorlar gerçi.
Fakat Niva olunca bas gaza durumu,hafiflik,ucuzluk hemen öne çıkıyor.
Klima ve power direksiyon da nosunu verdiğim modelin artıları oluyor.
Başka araçlara gönlünüz kayarsa diye endişe etmeyin,bütçenizin artanını yedekte tutun,saklayın.
Ola ki tatmin olmadınız,gözünüz başkasına bakıyor,o zaman yedek akçeyi kullanırsınız.
Niva bir iki aşağısına verdiniz mi elden çıkar.Beş kapı olur,otomatik olur,Amerikan olur,Japon olur vs.
Şahsi bilgi ve tecrübelerimden bazılarıdır,yardımcı olmasını umarım.