Lada mı Gerçekten?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan numans Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,923

numans

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba,

Ben avcı bir arkadaşınızım 40 yaşındayım bir passat arabam var.. genelde av giderkende bir de doblo aracım var onunla gidiyorum. Fakat kışın malum yollarda kalıyorum veya batıyoruz çamurlara bunu için bir arazi araç almaya karar verdim. Sizce ben ne almayım.. CUMARTESİ VE PAZAR günleri istanbul kocaeli bolu ve çevresi bir av meram var ekim kasım aralık ocak ve subat aylarında kullanılacak diğer zamanlar asla kullanılmaz sadece bu zamanlar için aslına bakarsanız çok bir
para vermek istemiyorum. Ama az para ödeyerekte serviste veya tamircilerde dolaşmayada vaktım yokk.. Yaklaşık bir aydır araştırdım ve lada olabilir fikri
kafama yattı ama bu konuda hiç bir bilgim yok yardım ve önerileriniz bekliyorum. şimdiden teşekkürler..

Etiketler
Ynt: Lada mı Gerçekten?

Lada alacaksanız passat veya doblo konforu beklemeyin. Konfor istiyorsanız suzuki gibi diğer araçlara yönelin.
Yok ben lada alacam diyorsanız yüksek model almaya çalışın en az 2000 model olsun.
Bende av ile uğraşıyorum nivayı tek araç olarak kullanıyorum. Asfaltta biraz gürültülü araç ama arazide standart olmasına rağmen daha hiç batmadı.

Av ile ilgilenen arkadaşlarım Lada Nivanın bu iş için çok yeterli ve uygun olduğunu söylemişlerdi .. tek commentleri tek kapı ve küçük bagaj sorunu idi..

alacağınız araç temiz kaportası düzgün taban sacı çürümemiş arazi şanzımanı ve motoru iyi durumda olmalı....
ertuğrul abininde söylediği gibi lada avcıların vazgeçilmez aracıdır...
çünki hafta sonları binilir yani genelde ikinci bir binek arac vardır konfor aranmaz içi kirlenmiş çamur olmuş pis olmuş göze batmaz...
hendeklerden derelerden kardan çamurdan korkularak geçilmez tabir caizse tam gaz keçi gibi gidersiniz....
ilk 4x4 aracım 1986 model lada niva 2 sene bindim daha sonra sattım şuan 1995 model lada niva safari aldım çok memnunum lada gerçek bir tutkudur en azından benim için...
saygılar....

29082010091.jpg

Hiç düşünmeyin temiz bir Niva bulun derim... tam aradığınız araç...

ben de bi offroad aracı almaya niyetliyim ve sanırım lada olacak :smiley:

benim kriterlerim az yaksın
biraz tarzı olsun ( üste bagajlık lambalar çeki demir offroad tamponu falan koydurcam )
ve alırken çok para vermeyim ( 2. arabam olcak )

Aradığınız araç Kesin Lada NİVA olmalıdır.. benim 94 model vardı ama siz alırsanız yüksek model seçiniz çünkü ben bir hata yaptım aldığım araç 4 vites di. 95 model ve üstü modeller 5 vites ve enjeksynlu 1.7 motor daha rahat edersiniz. Asla yolda bırakmaz siz ona sadece çıkmak istediğiniz dağı gösterin ve gerisini ona bırakın... saygılar :smiley:

8523_144446857739_775877739_2755004_7356721_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,933
Kayıtlı Üye Sayımız
166,708
Kaydolan Son Üyemiz
Serseri Bey

SON KONULAR

Geri