Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sevgili Lada Niva'ci arkadaslar .... ben su anda Defender sahibi olsamda ... epey bi onceleri ( 93 yillariydi ) Niva yi oldukca ciddi arazi kosullarinda
( hemde excavatorun gitmekte zorlandigi santiye kosullarinda ) uzun sureler kullandim ... Toyota 4 x 4 lerin gecemedigi yerlerden biz dans ederekte olsa gule oynaya geciyorduk ... .. Resimler cok guzel ... o anlari yasayan arkadaslarin cok zevk aldigina eminim ..
size bol Camurlu ve guvenli uzun yollar diliyorum / Ertugrul
İlginiz ve yorumlarınız için ben teşekür ederim ,
devamı tabi ki de var ,
kısmetse çok yakında eklerim,
diyer ladacı arkadaşlarında eklemelerini bekleriz
Merhaba 1 saatlik kürekle iz açma çalışmasından sonra çıktı.2 araçtık ama zemin göl havzası olduğu için diğer aracı sokmadık oda kalacaktı çünki el emeği ile çıkardık.
Erdoğan usta tarafından lada araçlara monte edilen fren destek sistemi , resimdede gördüğünüz gibi fren merkezine takılan ayrı bir aparat sayesinde hem fren pedalı yumuşuyor ve fren mesafesi kısalıyor,resimdede gördüğünüz gibi moderatörümüz Yılmaz dostumuzun aracında ve resimde gördüğünüz lada nivada şu anda aynı sistem mevcut