Aykut Karabulut
Gezenti
La Cabana Kamp Hıdırellez Şenlikleri. 03-04-05 Mayıs
Siz paylaşım değil, tanıtım yapıyorsunuz. Hiçbir bilgi vermiyorsunuz. Bu sitenin amacı bu değil, bir kez daha hatırlatmakta fayda var.La Cabana Kamp Hıdırellez Şenlikleri. 03-04-05 Mayıs
Ekli dosyayı görüntüle 512537 Ekli dosyayı görüntüle 512538 Ekli dosyayı görüntüle 512539 Ekli dosyayı görüntüle 512540 Ekli dosyayı görüntüle 512541
Siz paylaşım değil, tanıtım yapıyorsunuz. Hiçbir bilgi vermiyorsunuz. Bu sitenin amacı bu değil, bir kez daha hatırlatmakta fayda var.
şimdi bu hıdrellez şenliklerinde neler yapıldı ? Ortiz karavan orada stand mı açtı ? Kimler katıldı ?
Etkinliği duymak başka gitmek başka. Gidemeyen ve daha sonra gitmeyi düşünenler olabilir. Onları bilgilendirmek adına iki satır bilgi vermenin kime ne zararı var. Ayrıca tüm paylaşımlarınız için geçerli bu durum.
Teşekkür ederim.Haklısınız bu konuda La Cabaña İznik - Göllüce Köyü 16860 İznik, Bursa adresinde bulunan şirin ve güzel bir camp alanı 35 tl karavan üçreti ayrıca 10 tl elektrik üçreti ile biz karavancı ve çadırcı dostlarımıza hizmet sunmaktadır. Sunduğu hizmetler elektrik su duş "sıcak su" mutfak arzu ederseniz restaurant hizmetleri..
Karavanımızı veya gezdiğimiz bir kampingi tanıtmak forumda arzu edilen bir durum. Tanıtımda beğenilen ve beğenilmeyen durumlar dile getirilir. Sadece hoşa gidebilecek, beğenilen güzel tarafları anlatırsak (gösterirsek) iş reklama döner diye düşünüyorum.
Konuya biraz açıklık getirmek istedim.