La Capana Camp Göllüce Köyü İznik..

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Aykut Karabulut Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 14
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,172

Etiketler







şimdi bu hıdrellez şenliklerinde neler yapıldı ? Ortiz karavan orada stand mı açtı ? Kimler katıldı ?
 

Siz paylaşım değil, tanıtım yapıyorsunuz. Hiçbir bilgi vermiyorsunuz. Bu sitenin amacı bu değil, bir kez daha hatırlatmakta fayda var.

Bu etkinlik Bir tutkudur Karavan derneğinin düzenlediği ve sosyal medyada tanıtımını yaptığı bir etkinlik olduğu için karavan dünyasında duymayan kalmamıştır.
 

şimdi bu hıdrellez şenliklerinde neler yapıldı ? Ortiz karavan orada stand mı açtı ? Kimler katıldı ?

Ortiz Karavan ve bir çok karavan firması, karavan ürünleri satan firmalar sponsordu. Hıdırellez şenliklerinde karavancı, çadırcı dostlarımızla birlikte 3 gün boyunca yarışmalar doğa yürüyüşleri ve çekilişler düzenlendi.
 

Etkinliği duymak başka gitmek başka. Gidemeyen ve daha sonra gitmeyi düşünenler olabilir. Onları bilgilendirmek adına iki satır bilgi vermenin kime ne zararı var. Ayrıca tüm paylaşımlarınız için geçerli bu durum.
 





Haklısınız bu konuda La Cabaña İznik - Göllüce Köyü 16860 İznik, Bursa adresinde bulunan şirin ve güzel bir camp alanı 35 tl karavan üçreti ayrıca 10 tl elektrik üçreti ile biz karavancı ve çadırcı dostlarımıza hizmet sunmaktadır. Sunduğu hizmetler elektrik su duş "sıcak su" mutfak arzu ederseniz restaurant hizmetleri..
 

Teşekkür ederim.
 

Karavanımızı veya gezdiğimiz bir kampingi tanıtmak forumda arzu edilen bir durum. Tanıtımda beğenilen ve beğenilmeyen durumlar dile getirilir. Sadece hoşa gidebilecek, beğenilen güzel tarafları anlatırsak (gösterirsek) iş reklama döner diye düşünüyorum.

Konuya biraz açıklık getirmek istedim.
 


Teşekkürler aydınlatığınız için..