Merhaba L322 4.4 Benzinli sahibiyim. Aracı aldığımda 178.000 KM'de bakımlı bir araçtı. İlk aldığımda ön takım, lastik değişimi, üst tavan kumaş değişimi, direksiyon kaplama, fren balata, disk, yağ vb bakımlar yaptım. Tahminen 15.000 TL harcadım. keyfi olarak yaptığım harcama tahmini 5.000 TL'dir. Yaklaşık 20 bin km sonra ön 2 süspansiyon patladı onları yaptırdım. 1 adet akü aldım, yağ bakımı ve filtreler değişti. Tahminen 5.000 TL harcadım. Şimdilik sorun yok. Tavsiyem ön süspansiyon 1 tanesi patlarsa diğeri sağlam olsa bile söktürüp baktırın. Duyduğuma göre en fazla 1-2 ay sonra diğeri de patlıyormuş. Şehir içi ortalama 13 litre yakıyor. Şehir dışı 10.8 litre yakıyor. Çok keyifli ve rahat bir araç. Eğer 4.4 benzinli l322 kasa araç almak istiyorsanız, tavsiyem alırken biraz fazla fiyat farkı da olsa bakımlısını alın ve minimum aldığınızda 15-20 bin TL bakım onarım için ayırın. Kenarda da acil bir durum için 5.000 TL bütçe tutun. Uzun yola gitmeden önce mutlaka, özellikle ön 2 süspansiyona baktırın. Büyükşehirde yaşamıyorsanız kimse bu aracın körüklerinden anlamıyor. Tecrübe ile sabittir. Eğer araçtan hiç anlamıyor araştırma yapmak istemiyorsanız mutlaka yetkili servise gidin. Tamir bütçeniz minimum %60 artacaktır. Eğer araçtan anlıyor veya araştırabiliyorsanız, iyi bir ustanız da varsa çok keyifli bir araç. Bazı muadil parçaları var orijinali için üretim yapan bu parçaları kullanabilirsiniz. Hayati önemi olmayan bir çok parçasının çıkmasını kullanabilirsiniz.