L2OO Yeni Tasarım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bull Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 30,993

bull

SON NOKTA
Yer
istanbul
Web
www.isoff.org.tr
Arkadaşlar yurt dışından resimdeki dodik siparişi verdim ve aracı bu renk kaplama yapmak istiyorum görüşleriniz merak ediyorum ;D
dsc0180i.jpg

Etiketler
Ynt: L2OO Yeni Tasarım

bull' Alıntı:
Arkadaşlar yurt dışından resimdeki dodik siparişi verdim ve aracı bu renk kaplama yapmak istiyorum görüşleriniz merak ediyorum ;D
dsc0180i.jpg

dodikler muhteşem, ama renk derseniz o daha da muhteşem, 1993 - 2000 yılları arasında kullandığım VW 1303 ün rengi olan L20C kodlu ( bırakın arabayı, renk kodunu bile unutmadım) Turuncu renk kesinlikle çok yakışmış. Tabii bu rengin kodu aynı mıdır bilemiyorum.

Seyahat etmek, hayal gücümüzü gerçeklerle dengeler ve bazı şeylerin nasıl olabileceklerini düşünmek yerine, onları oldukları gibi görmemizi sağlar (Samuel Johnson)

Araç harika. Bizde toyota land cruiser aracaımıza uyguladık harika duruyor. Benim aklıma takılan artic trucks sitesinde hiluxlarada yapmıslar sımdı bu aracta da gördüm. Ön tampondaki koruma borusu. Bunların şekli neden öne doğru eğri. Tamponu değiştirmek yerine bu şekilde barlar yapıyorlar bu araçlara. Acaba batma durumunda oraya çıkıp ön tarafı kontrol veya orada daha rahat kontrol yapmak maksatlımı

jetkan' Alıntı:
Araç harika. Bizde toyota land cruiser aracaımıza uyguladık harika duruyor. Benim aklıma takılan artic trucks sitesinde hiluxlarada yapmıslar sımdı bu aracta da gördüm. Ön tampondaki koruma borusu. Bunların şekli neden öne doğru eğri. Tamponu değiştirmek yerine bu şekilde barlar yapıyorlar bu araçlara. Acaba batma durumunda oraya çıkıp ön tarafı kontrol veya orada daha rahat kontrol yapmak maksatlımı

Bildiğim kadarı ile arctic truck larda ön koruyucu demirin eğimli olmasının sebebi farkında olmadan buzulda herhangi bir çatlağa arabanın önü girerse, arka tekerleri itişi ile aracın burnunu ön lastiklerin girdiği çatlaktan kurtarma mantığı, yani bir nevi askı gibi kullanılıyor. Discovery channel da bir belgeselde arctic truck ın başına gelen böyle bir olayda sürücü direk olarak arabayı bu şekilde kurtarmıştı.

ben şahsen navara kullanıcısıyım hatta fanatigim diyelim ama bu l200 gercekten güsel olmuş bence 10 numara hele o mercekli farla beni öldürüyo ;D ;D ;D ;D navarada herşey var mercek yok büyük eksiklik bence...neyse saygılar basarılar diliyorum...

Her sey güzelde birde kasayı uzatmasalar daha güzel olacaktı.arabanın albenisi kalmadı.adam direkt kasaya parcayı kaynatmış gecmiş,vergi mevzuatından dolayı.L200 alacaktım kasa
uzayınca cok çirkin olmus hemen vazgectim ranger xlt hi-rider aldım.mitsubishi işin kolayına kacmıs.adamlar ne saft,ne aks aralıgını uzatma yoluna gitmiş.eksozu bile uzatmamıslar eski eksoz uzunlugunda.

bence on numara olur tarık abı turuncu renk l200 de cok guzel olmus
senın aracada yakısır abı sılverlerı satmadıysan tadından yenmez

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
drcard

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR