L200'den Canavar Kamyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan st Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 289
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,313

Etiketler
Ynt: L200'den Canavar Kamyon

bugün ustayla konuştum çizimler konusunda parçaları bir bitirelimde dedi onunda başka bayağı işi var acayip bir makine yapıyor bilgisayara yüklediğin bir resim yada yazıyı mermere işliyor yani bir nevi yazıcı ama kağıt değilde mermer kullanıyor daha neler görcez bakalım ama ustanın telefon numarasını isteyen arkadaş olursa danışma için verebileceğimi söyledi

konuyu takip eden ve kolaylıklar dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim

bugün bazı parçaları yerlerine takmışlar ben biraz geç uğradım ama iş hoşuma gitti ilk başlardaki tedirginliğim azaldı

IMG_1340.jpg

IMG_1341.jpg

bu resmi geçen yıl çekmiştim arabanın maruz kaldığı şartları iyi anlatıyor yolun ortasındaki çizgi çiftliğe giderken arka difransiyalin oluşturduğu çizi dönüşte bir ineğe bakmak için durduk o zaman arabaya acıyıp resmini çektim

180930_10150096755879507_582614506_5998930_8085334_n.jpg

kolay gelsin ,zor bir işe girişmişsiniz ama sonuç çok iyi olacak bence ve bir çok arkadaşa yol açmış olacaksınız.allah utandırmasın her şey gönlünüzce olsun.Ustanızın eli dert görmesin inşallah, çoğumuz bu gidişle yanına geleceğiz ustanızın pardon artık ustamızın diyeyim. :smiley:

necil' Alıntı:
kolay gelsin ,zor bir işe girişmişsiniz ama sonuç çok iyi olacak bence ve bir çok arkadaşa yol açmış olacaksınız.allah utandırmasın her şey gönlünüzce olsun.Ustanızın eli dert görmesin inşallah, çoğumuz bu gidişle yanına geleceğiz ustanızın pardon artık ustamızın diyeyim. :smiley:
teşekkür ederim böyle düşünmeniz beni daha da umutlandırıyor ustada bu işlerde her türlü fikre açık birisi zaten bu işleri yapabilecek usta çok ama yapmak isteyen neredeyse yok ustamız boşver bunları biz sana sıfırdan 4x4 yapalım dedi bende ondan sonra tamam dedim benim aradığım usta bu :smiley:) bu arada ustamı kimseye kaptırmam önce benim işi bir bitirsin :smiley:)

Çok emek veriyorsunuz, İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur.

Fakat bir hususu bildirmeden geçemeyeceğim;

Yapmış olduğunuz yükseltme kiti aracınızın altını olduğundan daha fazla yükseltmeyecek, aksine aşağıya sarkan parçaların fazlalığı resimde gösterdiğiniz kanallardan geçmenizi dahada zorlaştıracak.

Aracınızı daha farklı şekilde (Amortisör ve kupadan) yükseltseniz daha iyi olurdu ama yinede hayırlısı ..

Fantastic Light' Alıntı:

Yapmış olduğunuz yükseltme kiti aracınızın altını olduğundan daha fazla yükseltmeyecek, aksine aşağıya sarkan parçaların fazlalığı resimde gösterdiğiniz kanallardan geçmenizi dahada zorlaştıracak.

Fantastic Light' Alıntı:

Aracınızı daha farklı şekilde (Amortisör ve kupadan) yükseltseniz daha iyi olurdu ama yinede hayırlısı ..

Söylediklerinizin bazılarına katılıyorum aracı öyle yukseltebilseydim aracın ağırlık merkezini de bu asar yükseltmemiş olacaktım ve yurur aksam ile oynamamis olacaktim ama o işlem bana daha teferruatli geldi ve Argin üzerinde kalıcı degisiklikler yapmam gerektiğini anladım 20 cm yükseltme o yöntem için çok fazla ben de böyle olmasına karar verdim
Ayrıca aracın arkada en alçak yeri difransiyel önde ise difransiyelin takozunun bulunduğu travez yine aynı yükseklikte ee peki diyecek sin neden yükseltiyorsun en basında dediğim gibi tractor yollarına girmek için

Öneriniz için çok teşekkür ederim

Selamlar

Gurur verici bir çalışma başarılar dilerim.

Saygılar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

SON MESAJLAR

SON KONULAR