L200'den Canavar Kamyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan st Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 289
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 65,307

st

Kamp II
Yer
SARAY TEKİRDAĞ
bu konuya bu ismi oğlumun oyuncaklarına verdiği isimlerden esinlendim ama çok hoşuma gitti biraz çizgi film gibi ama İNŞALLAH yaptığımız çizgi film olmaz

başlamadan önce TARKAN beye ve MERT beye ayrıcada bu form imkanını bize sağlayan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim

ben bir çok arkadaşımız gibi hobiden ziyade değilde işim gereği 4x4 kullanıyorum ve traktörlerin berbat ettiği toprak yollarda çiftliklere giderek veteriner hekimlik yapıyorum bu neden den dolayı araç sürekli askıda kalıyor yada altına sağlam darbeler alıyor çiftlik sahiplerinin saman, yem, su römorkları 4x4 traktörleri yolları kış aylarında yaya dahi gidilemez hallere sokuyorlar buna çözüm olarak lastik çaplarını büyütmekte gördüm ama standart araçların çamurlukları belirli bir ölçüden sonrasına izin vermiyor veren bazı araçlarda da ya yakıt fazla ya alıp kullanmama müsaade etmeyecek fiyatta ya bagaj hacimleri az , normal seyir halinde hızları çok yavaş....... bu liste böyle uzayıp gidiyor 8 yıldan fazladır l200 kullanıyorum ama aracın kapasitesi belli yükseltmeye karar verdim ama Türkiye de bu işlerle uğraşan profesyoneller çok az ve istediğim yükseltme fazla yurt dışından gelen parçalar bir hayli fiyatlı veya getirtmek çok zor falan filan bu listede bir hayli uzun

bizde bu işi tekirdağ saray ilçesinde yapmaya karar verdik önce bu işi yapmak isteyen ustayı bulduk genelde ustalar daha basit ve iyi para bırakan işlerle uğraşmak istiyorlar ama şansım yaver gitti ve bir tornacı abimiz bir arkadaşın yardımıyla ve ona yardım etmesi şartıyla kabul etti inş başarılı olur

önce MERT beyin önceki forumlardan yayınladığı resimlerde bir hayli inceleme ve planlama yaptık Tarkan beyle de uzun uzun telefonda konu hakkında konuştuk bu nedenle kendilerine çok teşekkür ederim

bugün işlere yeni başladık bende ilk fotoları çektim becerebilirsem yayınlayacağım olumlu olumsuz yorumlarınızla yardımlarınızı bekliyorum

Etiketler
Ynt: L200'den Canavar Kamyon

yapmayı isteğimiz aracın resmi ile başlamak istedim

PICT2296 (Small).JPG

triton ML 5.jpg

pict2303_small_400.jpg

aynı parça

ölçüler elimizde olmadığı için parçaları biraz kaba yapıyoruz ama zaman içinde şekillendiricez ayrıcafazlalıkları atma yada ağırlığı azaltma işini önceden ölçüyü bilmediğimiz için oksijenle keserek çıkarıldı yoksa ellerinde şahane bir makine var demiri peynir gibi işliyor ama ne yapalım

IMG_1330.jpg

IMG_1329.jpg

Aynı dert bende de var çiftçilikle uğraşıyorum kışın traktör izlerinden dolayı yollar berbat oluyor çalışmanızı ilgiyle izliyorum

kolay gelsin diyorum l200 çok güzel bir araç araziyede yatkın takipteyizzzz.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,815
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
gamini22

SON KONULAR

Geri