asem spor' Alıntı:l 200 aracımdaki yol bilgisayarındaki saati ayarı yaptıktan sonra belli bir süre sonra bir saat geriye geliyo ayrıca altimetre deniz seviyesine gelince sıfırı göstermiyor bununla ilgili bilgi almak istiyorum
tesekkür ederim msjı yeni okudum dediğiniz gibi yapacam...ayrıca mp3 taktığımda error 1 hata veriyor ve sadec e orjinal audiıo cd çalıyor .. bunun için de önerebileceğiniz bişey varmı yardımlarınız için tesekkürlerhuntertmt' Alıntı:Erhan Bey,
L200ler bazı ülkelerde saat vb. gibi verilerini uydudan alabilecek şekilde üretilmiştir. Maalesef Türkiye'de bu özellik kullanılamadığı için araç kendi kafasına göre bir saat vs. belirliyor. Siz başka bir ayar yapsanız dahi aracınız başka bir saat gösterir. Bunu düzeltmek için orijinal teyp üzerinde sağda bulunan (audio, menu, ileri, geri tuşları bulunan) dairesel tuş takımından, menu seçeneğini seçin ve menude çıkan tüm özellikleri "on" yerine "off" yapın ve tekrar saati istediğiniz şekilde düzeltin. Saat sizin ayarladığınız şekilde kalacaktır. Tekrar bir sorun olursa, yazarsanız konuşuruz.
Selamlar Emre
asem spor' Alıntı:tesekkür ederim msjı yeni okudum dediğiniz gibi yapacam...ayrıca mp3 taktığımda error 1 hata veriyor ve sadec e orjinal audiıo cd çalıyor .. bunun için de önerebileceğiniz bişey varmı yardımlarınız için tesekkürler