Ynt: L200 Instyle A/T
merhabalar kafama sureklı takılan vede cevabını maalesef o kadar arastırmaya ragmen bulamadıgım bır soru var su anda l200 lerın en donanımlısı magnumlar yada ınstyle modellerı.simdi bu modellerde astc denilen sistemle donatilmislar bu sistem yolda veya stabilize yolda yada camurlu yollarda aracin cekis gucunu dengeleyerek savrulmasini ve viraj acilarini dusurerek kontrol altinda tutmasini sagliyor,ancak arazide hard off road yaparken astc ozellikle capraz askida kaldiginizda yada camur gecislerinde pekde verimli gorulmuyor.fakat bir alt paketteki l200 lerde yuzde yuz kilitler var.bunlar bu yazdigim yol sartlarinda kuskusuz daha basarili ozellikle kendim 45 cm nin ustundeki karli arazide kilitten cok memnunum.simdi soru neden en pahalli ve donanimli aracina kilit degilde astc takmislar.bu soruyu temsaya mitsubishiye sordum yuzume bakakaldilar neredyse one abi diyeceklerdi.bende mitsubishi motor corp.mail yazdim adamlar hemen cevap yazdilar.kilidin aktarma organlarindan gelen mekanik harekete hemen tepki verdigini dolayisiyla kullanicinin bunu daha net hisstetigini.fakat astcnin mekanikten gelen(tekerlerden gelen hareketin)durumuna gore kendini ayarlamsi olarak acikliyor fakat arazide astcnin cogu kereler zayif kaldigini gordum.temsanin bu konularda cokda yeterli olmadigini dusunuyorum.bu konuda baska bilgisi olan varmi acaba saygilar.ayrica astcli araca kilit uygulamasinida sordum yine kem kum.