Ynt: L200 İçin Hangi Chip Tuning?
Ben aracimda RalliArt kullaniyorum ama ibrenin dibini gordum demeniz beni tekrardan yeni arayislara sevk edecege benziyor
Aracim 265/75-16 lastiklerle oldukca agir kaliyor. Yakit sarfiyatim da 12-13 litrenin altina pek dusmuyor. Sizin yakit ile ilgili durumunuz nedir? Chip konusunda yardiminizi talep edebilirim Ayrica sabit hizda giderken, gaza biraz yuklendigimde, ilk anda 1/2 veya 1 saniyelik hafif bir yigilma hissediyorum. Bunu da "normal" olarak algilayan yetkili servise saygilarimi sunuyorum Adana'da vbu isleri isi kitabina uygun yapabilme sorunu oldugundan dolayi bugune kadar yetkili servis disinda hic bir bakim / onarim yaptirmadim . Fakat Ankara'da buna alternatif bir cozum olusturabilirsek, hem bakimlar icin atlar gelirim hem de tanismis oluruz...
WARRIOR 2007' Alıntı:İkisininde işlevi ayni.Hangi servise giderseniz gidin size RallyART diyecektir.Tek espirisi arabanızın motor ve sase numarasını alıp aracınıza yüklenen beyin programı ile uyumlu ayarı yapıp geri göndermeleri . Fakat fiyat 3.500 TL gibi bir rakam . Ustaya serviste piyasadaki Chip boxlar ile RallyART arasındaki farkı sorun geveliyecek. Tavsiyem su arabanıza bir müddet kendisi gibi olduktan sonra binin ve uzunca araştırın sonra chipmi yazilimmi yaptiracaginiza karar verin . Size yazdığım işlemleri yaptırdıktan sonra arabanız yavaş yavaş duman atma ısını tamamen kesecek. Çünkü beynin gönderdiği sinyaller ile motordan donen kodlar araç km taptıkta senkronize olur. Mesela chipmi takar takmaz hemen anlamadım gücü tam 1 hafta gecti araba iyice çıldırdı . Yani yol yaptikca oturacak.Araciniz kendisine gelsin bir sizde dumansiz iyi çeker sekilde keyif almaya başlayın sonra tekrar konuşalım . İlla Chip derseniz tekrar konuşalım .Ama daha motor kendine gelmeden hemen yapmayın.illa yapacagım derseniz soktuğum Chip dürüyor size gönderirim kullanırsınız memnun kalırsanız parasını gönderirsiniz ama ben güç icin iyi ve emin ellerde tuning derim Ankara'ya yolunuz düşerse seve seve yardımcı olurum .
WARRIOR 2007' Alıntı:Aracımın yan rock sliderlari takilirkenki resmi. Üstünde 305 lastikler var bunlar ile bile ibre dibini görüyor .
Ben aracimda RalliArt kullaniyorum ama ibrenin dibini gordum demeniz beni tekrardan yeni arayislara sevk edecege benziyor
Aracim 265/75-16 lastiklerle oldukca agir kaliyor. Yakit sarfiyatim da 12-13 litrenin altina pek dusmuyor. Sizin yakit ile ilgili durumunuz nedir? Chip konusunda yardiminizi talep edebilirim Ayrica sabit hizda giderken, gaza biraz yuklendigimde, ilk anda 1/2 veya 1 saniyelik hafif bir yigilma hissediyorum. Bunu da "normal" olarak algilayan yetkili servise saygilarimi sunuyorum Adana'da vbu isleri isi kitabina uygun yapabilme sorunu oldugundan dolayi bugune kadar yetkili servis disinda hic bir bakim / onarim yaptirmadim . Fakat Ankara'da buna alternatif bir cozum olusturabilirsek, hem bakimlar icin atlar gelirim hem de tanismis oluruz...