L200 Ben Kıramadıysam Kimse Kıramaz, Tabi ki Yeni Başlayan Arkadaşlar Hariç

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bfgoodrich Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,855

bfgoodrich

mitsubishi L200
:D selam arkadaşlar .aracım L200 ralyyart altı kaplattım .önüne ve arkasına manuel takılan warn vinç taktım. arazide 750-16 michelin MT kullanıyorum. asfaltta ve hafif arazide bfgoodrich kullanıyorum.genelde birza kırcı arazide dolaşıyorum.otomatik olması arazide pek sorun olmuyor.tek sorunum SNORKEL bulamamış olmam. kılşa doğru benzinli bir pajero almak hayalim.youtubede arazi performansımı arama motoruna VİKOSER yazarak görebilirsiniz. çıkan tüm videolar benim. zaten MİCHELİN lastik bayisiyim.

picture111pw7.jpg

211220071965bt3.jpg

Etiketler
Ynt: L200 Ben Kıramadıysam Kimse Kıramaz, Tabi ki Yeni Başlayan Arkadaşlar Hariç

l200 ralyaraçtrt nerden kaça alabiliriz,manuel winch hakkında bilgi verirseniz sevinirim,araçta atsc mi yoksa kilit mi var

Ynt: L200 Ben Kıramadıysam Kimse Kıramaz, Tabi ki Yeni Başlayan Arkadaşlar Hariç

yıldızlar mitsubishi motor sport tan aldı.orda orjinal monte ettirdim.orjinal olmayınca yazılım haası veriyor.3.500 ytl +kdv vinçe gelince fotoğraflarını atacam siteye warn marka .manuel olarak öne veya arkaya taka biliyorum 9500 ti modeli. aracın altınıda komple 3 cm saçla kaplattım.

L200 için snorkel bulamadım demişisiniz.Gerçi ismi farklı (l 200 değil) ama aynı aracın farklı isimlleri var.Aşağıdaki linkte işinize yarıycak birşeyler var. ;)

http://www.safarisnorkel.com/snorkel/ss660hf/ss660hf.htm

arkadaşım orada bir yanlışlık olsa gerek 3 cm saçla kaplattım derken 3mm olmasın mı?

bfgoodrich' Alıntı:
yıldızlar mitsubishi motor sport tan aldı.orda orjinal monte ettirdim.orjinal olmayınca yazılım haası veriyor.3.500 ytl +kdv vinçe gelince fotoğraflarını atacam siteye warn marka .manuel olarak öne veya arkaya taka biliyorum 9500 ti modeli. aracın altınıda komple 3 cm saçla kaplattım.
ralliart için bursa mitsubishi servisi 2500ytl fiyat verdi.
3500+kdv sadece ralliart için verilen fiyat değil; öyle değilmi?

snorkeli buldum taktım
olmuşmu.uğraştım ve yaptım

abi yırttım yemedi yükselmiyor. kit lazım. kitte tayvanda var 3000 euro bide nakliyesi.yemezyani. bu arad yukardaki arkadaşa cevap evet doğru 3mm

s
bfgoodrich' Alıntı:
abi yırttım yemedi yükselmiyor. kit lazım. kitte tayvanda var 3000 euro bide nakliyesi.yemezyani. bu arad yukardaki arkadaşa cevap evet doğru 3mm

sen birde Mehmet Becce ye danış ,l 200 için birşeyler tasarlıyodu

abciğim facebooka üyeysen bak aşağıdaki linke tıkla bu gruba gir. süper fotoğraflar var grubu ben kurdum. dağcılık ve atcılıkla alakalı birazda avcılık.mehmet beccce anca yapar bunu

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1057699361083&oid=28043224343#/group.php?gid=28043224343

mitsubishi l200 ün sitesinde offroad için yapılmış özel bir model gördüm. sizin şu an gösterdiğiniz resimdeki araç web sitesindeki araçmı ?
web sitesinde snorkel - vinç standart gözüküyordu.
o araç hakkında bilgi verebilirmisiniz ? kilitlimi atsc mi ? ne kadar yükselir? offroad için almaya değermi ? yoksa göz boyamamı ?

buda benim pajerom.

http://www.kibristube.com/watch.php?vid=1204&key=fb2fcd534b0ff3bbed73cc51df620323

selam evet benim vinç manuel hem öne hem arkaya takabiliyorum.stikırları ben yaptırdım burda 200 ytl ye

bu aracın benzinli versiyonu var l200 tiriton diye geçiyor. 2.3 litre 260 ps. o araç senin aradığın manada daha uygun.bu aracı arkadan yükseltmekte sorun yok. ancak önden yükseltmek zor bi iş maliyeti fazla. bu aracı arazide kıramassın çok başarılı. maliyet hesabıma göre yarışlarda yarıştırmak çok maliyetli olur. ancak 5-6 sene sonra. yükseltme kiti sadece : 3000 euroya mal oluyor

bfgoodrich' Alıntı:
abciğim facebooka üyeysen bak aşağıdaki linke tıkla bu gruba gir. süper fotoğraflar var grubu ben kurdum. dağcılık ve atcılıkla alakalı birazda avcılık.mehmet beccce anca yapar bunu

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1057699361083&oid=28043224343#/group.php?gid=28043224343
veysel bey sticker ları ruhsata işletmek gerekiyormu? siz muayenede sorun yaşadınızmı?
birde bu araçların muayenesi 2 seneye çıktı derler doğrumu?

vallahi stikırlar 12 aydır var. çok polis durdurdu hiç soran olmadı.ama aslında ruhsata işletilmeli sanırım.muayne konusu hakında malumatım yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR