Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi
Güzel temennileriniz için teşekkürler amacımız off road sevenlere elimizdeki bilgileri paylaşmak ve yardımcı olmak,,,kolay gelsin, 33 lastik ışık sistemi ve air locker sırada inşallah bunlar takılırken paylaşıcağım
ihsane' Alıntı:
Yedek akü off road da bence can çünkü uzun expedition larda buzdolabı gibi bir çok alet edevat aracımızda yüklü oluyor ana aküyü koruyacak dağ da bayırda ikinci akü şart o da araç kontağa basınca devreye girerek ana akü yü korumaya alıyor,,,,kesinlikle aynı anda iki akü de çalışmayacak o zaman bir anlamı kalmaz,,,,,
Ellerinize sağlık aracınız çok güzel olmuş.Bu değerli bilgileri bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim.Banada yay ön arka amortisör gerekli monroe amortisör yazmışsınız bunun bir kod numarası varmı yayı nerden temin ettiniz.Birde şu meşhur fiberci ustanın telini alabilirmiyim.Ben ESKİŞEHİR deyim bazı şeyleri temin etmem çok zor onun için sizin gibi arkadaşların bunları paylaşması çok güzel.
date=1428576886]
selamlar,
güzel olmuş, emeğinize sağlık.
arka amortisörlerin modeli var mıdır? mümkünse fiyatını paylaşabilir misiniz?
arka amortisörler için Tofaş Kartal amortisörlerinin uyduğunu duymuştum, sizin bir bilginiz var mı?
arka amortisör küpeleri de güzel olmuş. hem küpe hem takoz ile bayağı bir yükselme olmuştur.
fren hortumlarını değiştirdiniz mi?
çok sordum ama küpelerin fiyatlarını paylaşabilir misiniz?
arkayı böyle yükselttiğinize göre önü de Get ile yükseltirsiniz diye düşünüyorum.
saygılarımla..
Gökhan bey MONROE marka amortisörler 15 cm yükselttim şimdilik get yok 33 lastik geldiğinde deneyeceğim , küpeleri yükseltmenin içinde aldım hepsini tek tek yazacağım ayrı ayrı dağınık olmasın herkes yararlansın diye toplu bir liste yazacağım,,,anlayışla karşılamanı dilerim, fren hortumları ile şimdilik oynamadım çünkü 2009 magnum larda hortumun sağlam olduğunu biliyorum pek arıza çıkarmıyor fakat pajero m da değiştirdim , gökhan cım istediğin kadar soru sorabilirsin problem yok bu konuyu o yüzden açtım,,,,kolay gelsin[/QUOTE]
merhabalar aracınız duruyormu size bikaç soru sorabilirmiyim