L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihsane Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 49
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 46,558
Ynt: L 200 Off Road Canavarının Adım Adım Modifiyesi

Güzel temennileriniz için teşekkürler amacımız off road sevenlere elimizdeki bilgileri paylaşmak ve yardımcı olmak,,,kolay gelsin, 33 lastik ışık sistemi ve air locker sırada inşallah bunlar takılırken paylaşıcağım

Etiketler

ihsane' Alıntı:
Yedek akü off road da bence can çünkü uzun expedition larda buzdolabı gibi bir çok alet edevat aracımızda yüklü oluyor ana aküyü koruyacak dağ da bayırda ikinci akü şart o da araç kontağa basınca devreye girerek ana akü yü korumaya alıyor,,,,kesinlikle aynı anda iki akü de çalışmayacak o zaman bir anlamı kalmaz,,,,,

ilginiz için teşekkür ederim iyi çalışmalar....

Ellerinize sağlık aracınız çok güzel olmuş.Bu değerli bilgileri bizlerle paylaştığın için çok teşekkür ederim.Banada yay ön arka amortisör gerekli monroe amortisör yazmışsınız bunun bir kod numarası varmı yayı nerden temin ettiniz.Birde şu meşhur fiberci ustanın telini alabilirmiyim.Ben ESKİŞEHİR deyim bazı şeyleri temin etmem çok zor onun için sizin gibi arkadaşların bunları paylaşması çok güzel.

eller dert görmesin pajerodan sonra harika bir çalışma daha kolay gelsin

barb_alone' Alıntı:
eller dert görmesin pajerodan sonra harika bir çalışma daha kolay gelsin
Teşekkür ederim, iki araçtan da çok memnunum yardımcı olabiliyorsam ne mutlu,,,kolay gelsin

İyi günler çok güzel bir araç yapmışsınız güle güle kullanın. Benim size özelden sormak isteğim bazı sorular var size nasıl ulaşabilirim ?

İhsan Bey yeni projeniz hayirli olsun. Kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun. Masallah 41 kere. Pajeroyu ne yaptiniz bu arada?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

mydonnoz' Alıntı:
İhsan Bey yeni projeniz hayirli olsun. Kazasiz belasiz kullanmak nasip olsun. Masallah 41 kere. Pajeroyu ne yaptiniz bu arada?

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Pajerom duruyor ona çok talibi var fakat çok emeğim ve daha yapacakların olduğundan vermeyi düşünmüyorum ,,,,Teşekkürler güzel sözleriniz için

Maşallah. güzel günlerde kullanın. İlk fırsatta araçları yan yana getirsek güzel görsel çıkacaktır

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

teşekkür ederim güzel temennileriniz için , uzun zamandır giremiyordum şifremi kaybettiğim için yeni girdim resimleri bende göremiyorum ,,,,,

Bir Deneme yapalım o halde
1a11033b30c3fd090366bd805504cb0b.jpg

SM-N915F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

date=1428576886]
selamlar,
güzel olmuş, emeğinize sağlık.
arka amortisörlerin modeli var mıdır? mümkünse fiyatını paylaşabilir misiniz?
arka amortisörler için Tofaş Kartal amortisörlerinin uyduğunu duymuştum, sizin bir bilginiz var mı?
arka amortisör küpeleri de güzel olmuş. hem küpe hem takoz ile bayağı bir yükselme olmuştur.
fren hortumlarını değiştirdiniz mi?
çok sordum ama küpelerin fiyatlarını paylaşabilir misiniz?
arkayı böyle yükselttiğinize göre önü de Get ile yükseltirsiniz diye düşünüyorum.
saygılarımla..

Gökhan bey MONROE marka amortisörler 15 cm yükselttim şimdilik get yok 33 lastik geldiğinde deneyeceğim , küpeleri yükseltmenin içinde aldım hepsini tek tek yazacağım ayrı ayrı dağınık olmasın herkes yararlansın diye toplu bir liste yazacağım,,,anlayışla karşılamanı dilerim, fren hortumları ile şimdilik oynamadım çünkü 2009 magnum larda hortumun sağlam olduğunu biliyorum pek arıza çıkarmıyor fakat pajero m da değiştirdim , gökhan cım istediğin kadar soru sorabilirsin problem yok bu konuyu o yüzden açtım,,,,kolay gelsin[/QUOTE]
merhabalar aracınız duruyormu size bikaç soru sorabilirmiyim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,756
Kayıtlı Üye Sayımız
166,569
Kaydolan Son Üyemiz
lystrakon

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.