Kuzey Amerika Avcılık Kulübü Koleksiyonu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan faraklit Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,790

faraklit

Ana Kamp
440C Paslanmaz Çelik
19 cm uzunluk
ağaç kabza
deri kılıfı ile beraber 79 tl

P1050999.JPG

Etiketler
Ynt: Kuzey Amerika Avcılık Kulübü Koleksiyonu

Takip.

Bi markası yokmudur, el yapımı mı ? üstündeki işçiliğe çok emek verilmiş gibi duruyor.

Bıçak Kuzey Amerika Avcılık Kulübü Koleksiyonunun tasarımlarından dır. anlaşılacağı üzere külübün ismini taşıyan farklı modellerde mevculltur. benim elimdeki model (pençe bıçak) olarak isimlendirilmiş.. el yapımı olduğunu sanmıyorum işlemeler muhtemelen cnc yaklaşık 20cm uzunluğundadır,ahşap kabza ve deri kılıfı ile birliktedir

Fotoları yüklerken sorun oluştuğu için diğer resimlerini ekleyemiyorum..

vedatsen32@gmail.com ' a diğer resimlerinizi bekliyorum. Birde 0 değilmi.

Hakikaten nacizane :smiley:

İlginiz için teşekkür ediyorum.. Fotoğraf bıçağa aittir. diğer resimleri mail adresinize yolluyorum..

merhaba.. iyi satışlar.. fiyat nedir acaba? elinizde kaç adet var bu modelden?

Fiyatı zaten yazıyor, küçük olması dolayısıyla dikkatinizi çekmedi heralde ' deri kılıfı ile beraber 79 tl ' yazıyor.

Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim bıçak dr_msty adlı kullanıcı tarafından satın alınmıştır.. Elimde iki adet BUCK marka avcı ve kampçılar için uygun bıçak var acaba bu ilanın altından devam edilmesi uygunmudur. yoksa kafa karışıklığı olmaması için yeni bir başlıkmı açmalıyım?

hayırlı olsun her iki tarafada.
diğer ilanlara bakınca, alt alta başka ilanlar girilmiş. sakıncası yok gibi ama bilemedim.

pek bi zararı olcağını sanmam, en azından kalabalık etmez, bu başlık altında devam edilebilir herhalde. Görmek isteriz o bıçaklarıda :smiley:

bıçak az önce elime geçti,düşündüğümden çok çok daha iyi çıktı,harika bir çeliği ve nefis bir işlemesi var... Elimde 4 adet buck marka çakı ve muhtelif tanınmış marka bıçaklar ve çakılar var ancak bu hepsinden güzel gözüktü gözüme..

dr_musty' Alıntı:
bıçak az önce elime geçti,düşündüğümden çok çok daha iyi çıktı,harika bir çeliği ve nefis bir işlemesi var... Elimde 4 adet buck marka çakı ve muhtelif tanınmış marka bıçaklar ve çakılar var ancak bu hepsinden güzel gözüktü gözüme..

Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim

BUCK Kanca Bıçak R.M.Elk Vakfı

440C Yüksek Karbon alaşımlı RC-57 Paslanmaz Çelik
21 cm uzunluk
Ağaç kabza
Cordura kumaş kılıf, ile birlikte 120tl
R.M.Elk Vakfı: bıçak ve kılıf üzerinde vakfın ismi ve logosu bulunmaktadır. Vakıf yaban hayatı ve özellikle kanada geyiklerini korumayı ilke edinmiştir. BUCK meraklıları başka modeller üzerinden de bu logoyu tanıyacaklardır.

P1060018.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR