Kutsal Mekanımız ''Poyrazlar Gölü''

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mayıstosböce Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,131
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 222,381
Ynt: Kutsal Mekanımız ''poyrazlar Gölü''

Çok güzel bir buluşma. Mehmet Hocam Terazinin bir tarafına kampı koydum diğer tarafına Fenerbahçemi. Rüştüsaraçoğlu ağır bastı.Cumartesi akşamı orada olacağımdan katılamıyacağım (((.İstanbulda görüşme dileği ile itüm katılımcılara iyi eglenceler.

Etiketler

carpediem69' Alıntı:
Bülent Bey;
Bu acıkanın ortaya salınan bir namı var anladığım kadarıyla......kaynağı ile ilgili adres bilgisi paylaşırsanız en azından iştirak etme olasılığımız olabilecek gelecek toplantıları beklemeden deneme fırsatımız olur.....
Kalın sağlıcakla

Abhaz kökenleri olanların çok sevdiği bir ...isimde bulamıyorum,kaba tabirle kırmızı tuz gibi algılayabilirsiniz.Eskiden tuz yerine yemeklere katılırdı,içine ceviz konulduğunda kahvaltılık olurdu,ekmek üstüne sürme gibi düşünebilirsiniz.Levent in yediği yemeklik ama çok keskin bir tadı olduğu için(asıpra-reyhan..kısaca abaza otu) bende onu alırım genelde.Bu acıka altında pek çok türeme acıka vardır ama genelde biber sallçasına biraz baharat katarlar ama bizim acıka da özel biber ve özel baharatlar kullanılır.Şimdiye kadar annanemim acıkasına yakın yapılmış bir tek acıkaya rastladım onuda sürekli alıyorum.Markası biraz yerel bir marka,sabah Levent e küçüğünden bulabildim ,bir tane aldım aracımda gezdiriyorum.Hendek te birileri yapıyor ,ismi sanırım Bizim bahçe olmalı araç gelince net yazarım.
He levent bu sefer kahvaltığından da buldum onunda tadına bakarsın ama dikkat edersen tadına bakarsın diyorum dikkatlerden kaçmasın.

mayıstosböce' Alıntı:
He levent bu sefer kahvaltığından da buldum onunda tadına bakarsın ama dikkat edersen tadına bakarsın diyorum dikkatlerden kaçmasın.

Ben anlamam arkadaş .........'in aklına karpuz kabuğu düştü, tanıdığım tek abhaz'a sensin göz ve gönül hakkımı isterim.

Neşeli bir buluşma olacak, kesinlikle.. Öncesinde bile bu kadar neşe, bu kadar espri havada uçuştuğuna göre... :D :D
Orada olabilmeyi çok isterdik... Ne yazık ki çok uzaktayız.. Katılacak arkadaşlara bol keyifli, eğlenceli bir hafta sonu diliyoruz.. Gönlümüz sizlerle...

mayıstosböce' Alıntı:
Abhaz kökenleri olanların çok sevdiği bir ...isimde bulamıyorum,kaba tabirle kırmızı tuz gibi algılayabilirsiniz.Eskiden tuz yerine yemeklere katılırdı,içine ceviz konulduğunda kahvaltılık olurdu,ekmek üstüne sürme gibi düşünebilirsiniz.Levent in yediği yemeklik ama çok keskin bir tadı olduğu için(asıpra-reyhan..kısaca abaza otu) bende onu alırım genelde.Bu acıka altında pek çok türeme acıka vardır ama genelde biber sallçasına biraz baharat katarlar ama bizim acıka da özel biber ve özel baharatlar kullanılır.Şimdiye kadar annanemim acıkasına yakın yapılmış bir tek acıkaya rastladım onuda sürekli alıyorum.Markası biraz yerel bir marka,sabah Levent e küçüğünden bulabildim ,bir tane aldım aracımda gezdiriyorum.Hendek te birileri yapıyor ,ismi sanırım Bizim bahçe olmalı araç gelince net yazarım.

Bilgi için teşekkürler Hendek'e giden arkadaşları sıkıştıryım ben...:smiley:

Yolu bilmeyenlere 40.836315, 30.466051
http://binged.it/1bstfmT

Yanlış alarm yanlış alarm,Hendek te değilmiş bizim köyümüze çok yakın bir köyde kayalar-memnuniye de imiş,ayrıca Adapazarın da kahvaltılık satan mağazalar var Minkan diye oralardan bulabilirsiniz.
Levent çok haklısın,Ayşegül ün çilek reçelinden umarım kalmıştır yoksa daldırdığın bıçakları sayarım.
Sayın Egeli her zaman bekleriz,kış kampımız yada bahar kampımız mutlaka olur.

mayıstosböce' Alıntı:
Levent çok haklısın,Ayşegül ün çilek reçelinden umarım kalmıştır yoksa daldırdığın bıçakları sayarım.

Marmelat geliyor, Ayşegül'ü ikna edebilirsem bende bugün yola çıkmak niyetindeyim.

Bülent Allahtan iki tane Levent var hangisini bulursan ona sataşıyorsun :D
ben kararsızım bizim yiğidoyu hasta edermiyim diye tedirginim, bu aralar tadı yok diş çıkarıyor, akşam eve gidince duruma göre hareket edeceğim

güngör' Alıntı:
Marmelat geliyor, Ayşegül'ü ikna edebilirsem bende bugün yola çıkmak niyetindeyim.

Aaa bu akşamdan geliyorsan uğramaya çalışırım akşama yemeğimiz var neyse gelirsen cumartesi sabahı görüşürüz.
Burapldi sana olan olmuş sen yalnızca bana ne kadar uykusuz kaldığını söyle onun mutluluğu yeter bana.

Poyrazlar denince Istanbul ahalisi kendinden geçiyor , galiba tartışmasız açık ara en sevilen yer.

mayıstosböce' Alıntı:
Yanlış alarm yanlış alarm,Hendek te değilmiş bizim köyümüze çok yakın bir köyde kayalar-memnuniye de imiş,ayrıca Adapazarın da kahvaltılık satan mağazalar var Minkan diye oralardan bulabilirsiniz.

Bulent heralde Levent gibi bazi uyarilar yapmama gerek yoktur. Geliyorum ona gore. :D

bartek' Alıntı:
Poyrazlar denince Istanbul ahalisi kendinden geçiyor , galiba tartışmasız açık ara en sevilen yer.

En sevilen yer olduğu tartışılır 2007 den beri o mekanda okadar çok dostluklar kurulduki.

buralpdi' Alıntı:
Bülent Allahtan iki tane Levent var hangisini bulursan ona sataşıyorsun :D
ben kararsızım bizim yiğidoyu hasta edermiyim diye tedirginim, bu aralar tadı yok diş çıkarıyor, akşam eve gidince duruma göre hareket edeceğim
Sen gel Levent kampta hazır nöbetçi diş hekimi olacak.Şaka bir yana bende olmazları oldurmaya çalışıyorum.Cumartesi akşam baldızın yaş günü pazar sabah Bilal'in yüzme kursu öğlen dershanesi,büyük oğlan Enes'in kurslarını saymıyorum zaten.Bu karışık trafikte Cumartesi akşam kampa yanlız ben MÇK ile katılıp Ebru'da sabah kahvaltıya gelme gibi bir planımız var hayırlısı bakalım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR