Kütahya'dan Selam

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan jengizbond Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,669

jengizbond

Yeni Üye
kütahyalıyım bizde kafamıza göre amatörce bişeyler yapmaya çalışıyoruz

cengiz.jpg

Etiketler
jengizbond arkadaşım aramıza hoşgeldin...

Öncelikle, aşağıda linkini verdiğim "Tanışma Köşesi (Off-Road)" bölümünde kendini tanıtır mısın?...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=9726.180

Aşağıda linkini verdiğim bölümde "Forum Kuralları"nı ve "Photobucket ile Mesajlarınıza Fotoğraf Ekleme" konularını bulabilirsin.
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=16.0

Forumumuzda keyifli gezintiler ve paylaşımlar dilerim...

Fesubbanallah Gecenin bi vaktinde ..Kolay gelsin Mustafa Bey,kolay gelsin ;)

- Kullandığınız dil karşınızdakine olan saygıyı gösterir. Lütfen olabildiğince düzgün bir dil kullanınız.

Teşekkürler Hasan arkadaşım...

jengizbond arkadaşım öncelikle, forum konularını inceleyip ne nerededir bilgilenmeni öneririm.

Eğer lastik arıyorsan, aşağıda linkini verdiğim "GENEL KONULAR - İLAN PANOSU - VASITA" bölümüne yazabilirsin.
http://www.gezenbilir.com/index.php?board=214.0

Ynt: Kütahya'dan Selam

jengizbond' Alıntı:

Merhabalar Cengiz bey foruma hoş geldiniz.

Ancak aracınız ve resmi görünce inanın korktum.. Off-road bu şekilde güvenlik tedbirleri olmadan yapılmaz. Herşeyden önce sizin ve araçtaki yolcunun can güvenliği ve etraftakilerin can güvenligi konularına dikkat etmenizi önemle rica ederim.

Emniyet kemerleriniz mutkala bağlı olmalı ve takla pozisyonunda sizi koruyucu olmalıdır. Ayrıca sizin aracınızın üstü açık.
Birde daha sakin kullanmanızı, off-roada daha sakin ve emin kullanılması gerekirse aracın saplanması ve vinç ile çekilmesi daha
mantıklıdır.
Forum üyeilginiz tekrar hayırlı olsun, sakin kazasız, güvenli off-roadlar diliyorum. Paylaşım ve resimlerinizi bekliyoruz.

Saygılarımla
Hakan Irıklı

öncelikle çok teşekkür ederim çok haklısın emniyetsizce o hareketi yaptım şimdi daha dikkatli yapıyorum tanıştığımıza memnun oldum

Goruntu(607).jpg

Aman arkadaşlar dikkatli olun ve gençlere olumlu örnek olun...
Çamurunuz bol olsun, keyifli gezilerin haber ve fotoğraflarını bekliyoruz...

İnanamıyorum yaaaaa. Foto' ya bakar mısınız! ARKADA ÇOCUK VAR!!!!!
jengizbond' Alıntı:

İnanamıyorum yaaaaa. Foto' ya bakar mısınız! ARKADA ÇOCUK VAR!!!!!

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

SON KONULAR

Geri