Kuşadası Grubu; Manisa Spil Dağı Doğa Yürüyüşü (21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan lee33 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,429
Ynt: Kuşadası Grubu; Manisa Spil Dağı Doğa Yürüyüşü (21 Şubat 2010)

Merhaba Levent Bey ,
Sayenizde yıllar sonra Manisa Spil Zirve yaptım.
:smiley:

2007 Ekiminden beri gitmek kısmet olmadı Spil zirveye.
Oduncu Vadisini ve patikalarını epey özledim ama İzmir yakınlarında her hafta yürümekten oralara uzanamıyoruz.
:(

Teşekkürler paylaşım için.
İleride yapacağınız etkinlikleri de paylaşmanız dileği ile.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle.

Etiketler

Ayağınıza ve emeğinize sağlık, paylaşım için teşekkürler

Fotoğraflar gerçekten çok güzel... Teşekkürler.

Spil Dağını biliyordum da da bu kadar muhteşem bir kanyonu içine aldığını bilmiyordum, harika görseller için teşekkürler, devamını diliyorum..

Oduncu Vadisinde ne kanyonlar var.
Kulüpler girmiyor ki.
:(
Teknik malzeme gerektiriyor bazıları.

Levent Bey ,
Atalanı mevkine gelmeden önce kule kayalar mevkiinde ki dereyi takip edince dere derin bir kanyona giriyor.
Su 25-30 metreden aşağıya dökülüyor ve Oduncu Vadisinden sadece sırtlarını gördüğümüz yamacın arkasında devam ederek Manisa'ya iniyor.

Güzel fotolar ve paylaşım için teşekkürler. Sayenizde spil'den esen yelin temiz ve serin kokusunu içimizde hissettik...

Manzaralar harika ayaklarınıza sağlık.

Aynı gün biz de Spilin diğer tarafında, Ansızca kanyonundaydık.Yağmur bulutları hep çevremizde dolandı ama ıslanmadık şansımıza :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR