Kurban Bayramında Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,624
Ynt: Kurban Bayramında Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü

bence bu kareler sadece özendirmek ile kalmaz harekete geçirir sizi ve nisanda bizlere katılırsınız ;D

Etiketler

nisanda kendimi ayarlamaya çalışacağımdan emin olabilirsiniz,
ocak-şubat gibi yıllık izin koparma operasyonuna başlarım :]

Selamlar
Bende uzun zamandır likya yolunu yürümeyi planlıyordum (planlıyorduk daha dogrusu ama arkadaslarımın bir türlü zaman ayarlayamamasından dolayı) artık bu sene tek de olsa gitmeyi düşünüyorum.
Eğer sizin planınız halen geçerli ise size katılmak isterim.
Ayrıca hangi parkurlar arasında yürüyüşü gerçekleştirmeyi düşünüyorsunuz ve ortalama kaç günlük?

merhabasayın dirty ben bayramda annemin rahatsızlığından gerçekleitiremedim maalesef ama nisan gibi bu yürüyüşü yapmayı planlıyorum

Merhaba Çiğdem hanım
Öncelikle geçmiş olsun biraz zaman geçmiş ama umarım şimdi çok daha iyidir anneniz.
Benim bu sene bu etkinliğe çok daha rahat zaman ayırabileceğim ilerleyen yıllarda bu çok daha zor olacağı için her türlü gitmeyi planlıyorum bir aksilik çıkmaz ise.
Durum böyle olunca bir yol arkadaşı bulabilme ihtimali bile sevindirici benim için.
Umarım sizin de planlarınızda bir aksilik çıkmaz ve nisanda gerçekleştirebiliriz.

Foruma çok bakamıyorum iletişim için telimi mail olarak atıyorum size daha erken ama en azından iletişimde olmuş oluruz. Ayrıca ilerleyen zamanlarda ortalama bir tarih belirleyebilirsek ona göre izin almam gerekebilir.

Görüşmek üzere

çiğdem hanım, nasıl otalama bi gün kararlaştırdınız mı arkadaşınızla?
haberdar ederseniz sevinirim, ben de iznimi ona göre ayarlamaya çalışayım..

bi de yanımıza asgari "ne lazımdır ne değildir" in kritiğini yaparsak kısadan, iyi olabilir diye düşündüm.

selamlar

selam isminizi bilmediğim için nasıl hitap edeceğimi bilemedim size sayın katare. arkadaşlardan hala ses yok ama yine burdan bir grup arkadaş mart sonu nisan başında yürümeyi düşünenler var belki onlarlabir kritik yapabiliriz ben size konunun geçtiği linki atayım ordan devam edebiliriz yada arkadaşlarla mailleşeceğiz direk mailleşebiliriz. kamp malzemeleri için malzeme paylaşımız şart benim çadırım 3.5 kg çok ağır bivak çadır almayı düşünüyorum 1 kg ağırlığı var hafiflik en önemli konu burda ama eğer çadırıda paylaşırız derseniz arkadaşlarla bunun planlamasını yapabiliriz. diğer malzemeleride ocak kartuş kap kacaklar vs de paylaşabiliriz. geri kalanlar zaten yiyecek ve kişisel eşyalar oluyor eşya planlama bundan ibaret. rota tarih ve ne kadar yürüneceği planlamasınıda yapmak gerek.

Mayıs 2013 Likya yolu 2.etap yürüyüşümüzü tamamladık..Geçen yıl Fethiye'de başlayan yolculuğumuza bu yıl kaldığımız yerden Kaş'tam başladık ve Finike 'de sonlandırdık..parkurlar hakkında genel bilgiler , hazırladıgımız günce fotograflar ve videoları paylaşacagız..işte ilk fotoğraflar..

DSC_0086.JPG

DSC_0093.JPG

DSC_0111.JPG

DSC_0118.JPG

DSC_0160.JPG

fotografların hepsi çok güzel yürüyüşün bütün keyfi yansımış karelere bu kareleri görüpte o yolu yürümek isteyen çok arkadaş olacaktır eminim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri