Kurban Bayramında Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cidowsky Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,624

cidowsky

THE TRUTH İS İNSİDE OF YOU
Yer
ankara
24-25-26-27-28 Ekim 2012

uzun zamandır yapmayı düşündüğüm likya yolu yürüyüşümü bu ay içinde ki kurban bayramında yapmayı planlıyorum. 4-5 günlük süre içinde kamp yüklü olarak bu yolun yürüyebildiğim en fazla kısmını yürümek istiyorum. Mevsim olarak en uygun zamanın olduğu bu dönemde hava şartlarının zorlamayacağı keyifli bir etkinlik olacak. yanıma etkinlik arkadaşı bulabilrsem malzeme paylaşımı vs. ile daha kolay bir yürüyüş olacak. Tek başıma gitme durumumda bivak vs ile yükümü hafifletmeyi planlıyorum. bu yolu yürümüş ve tavsiyeleri olabilecek arkadaşlardan yardım edebilecekler var ise çok mutlu olurum. Netten indirdiğim bilgiler, harita, yollar vs. ler var ama tecrübe etmiş arkadaşlardan destek çok işime yarayacak.

Bana katılmak isteyen arkadaşlar olur ise buna çok memnun olurum.

Not: Çarşamba günü de tam gün tatil olduğu taktirde salı günü gece yola çıkılacak.

Etiketler
Ynt: Kurban Bayramında Kamp Yüklü Likya Yolu Yürüyüşü

çiğdem hanım,
nasıl yürüyüş düşündüğünüz gibi oldu mu?
umarım bu macera kokan geziniz gerçeğe dönmüş yanınıza yoldaş bulmuşsunuzdur.
sizin de, bizim gibi işten güçten vakit bulduğunda, gitmeyi düşünenler için bi kaç bilgi kırıntısı atmanız,bizi mutlu ederdi..

merhaba maalesef gidemedim annem rahatsızdı ve iyileşemedi bayram öncesi pazar ünü başladı rahatsızlığı artarak devam etti arkadaş buldum yanıma daha önce beraber tırmanış yaptığım bir arkadaş ile gidecektik. gün olarakta bayramın 2. günü başlayacaktık toplamda 8 günlük bi plan yapıldı annemin rahatsızlığı perşembeye kadar geçer diye son dakkaya kadar hali hazır bekledim ama maalesef iyileşemedi bayramdada çıkamadık hiç bir yere hep yattı ama şimdi ayakta ve iyi çok şükür bende planımı nisana erteledim nisanda 1 hafta tamamen bu etkinliğe ayıracağım o dönemde susuz olan hiç bir etap olmayacağı için aslında en iyi dönem nisanda aynı arkadaşla gidebilme ihtimalimiz var arkadaşım fethiyeden kaşa kadar yürüdü. onun fotoğraflarını ve bilggilerini buraya yükleyebilirim. ayrıca cate clowun likya yolunda yürümek kitabını edinmenizi tavsiye ederim tek başınıza çıkacaksanız bile inanılmaz yardımcı bir kitap rehber olarak metre metre anlatıyor.

öncelikler geçmiş olsun, üzüldüm annenizin rahatsızlığına, ve yapmak istenilen böyle güzel bi programın ertelenmesine.
çok geç oldu cevap ama, her zaman ki klasik bahanelerden; işler-güçler :]
mağazacılık biraz yoruyo insanı sanırım.
tavsiye için teşekkürler.
ve fotoğraflar gaza getirmek açısından işe yarayabilirler evet yüklerseniz memnun olurum.
gelebilecek olsam da keşke "ben de gelebilir miyim,beni de alın yanınıza benii deee" diyebilsem.
size şimdiden iyi eğlenceler,
kısmı özgürlüklerimizi irademizle biraz daha gerçek hale getirecek böyle kolay ama zor hareketlere hep ihtiyacımız var,keyifli yürüyüşler..

nisanda yürümeyi planladığımız bir arkadaşla tekrar plan yapıyoruz tarih belli değil. ama eğer gelmeyi isterseniz ve izin olayını ayarlayabilirseniz size görede ayarlamaya çalışabiliriz. ben arkadaşların bir iki fotosunu ekleyeyim buraya :smiley:

çok iyi fikir;
her ikisi için de :]

fotoları bekliyor ve karar vermeye ve 1ayar çekmeye çalışıyor olacağım çiğdem hanım.
ortalama bi tarih belirlerseniz yıllık iznimi ona göre ayarlamaya çalışıp,bana göre tarih belirleme iyiliğinizi suistimal etmiş olmayayım :] davet için teşekkürler.

ok ben arkadaşla tekrar konuşayım ortalama tarihi size bildiririm bende arkadaşa göre ayarlayacağım zaten kendimi gerçi tarih esnek olabilir bilmiyorum fotolarda en kısazamanda gelecek

teşekkür ettim o zaman, beklemedeyim :]

fotolar

497_10151200271916530_2055449572_n.jpg

3428_10151200274516530_206215409_n.jpg

9217_10151200273456530_870272779_n.jpg

33867_10151200273686530_540805500_n.jpg

özendirmek için bu kadar yeter diyorsunuz yani bayan :]
gökkuşağı güneş ışıklarını dansa kaldırmış gibi, yakalayanın gözlerine sağlık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,704
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri